خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری اولین دوره مسابقه عکاسی «کاف»/ فراخوان منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 09 مرداد 1400 - 14:13
فراخوان اولین دوره مسابقه عکاسی «کاف» با هدف حمایت از نگاه‌های نو و خلاق در عرصه هنر عکاسی ایران و همچنین با ایجاد فضایی رقابتی در جهت افزایش انگیزه و شور و شوق در جوانان منتشر شد.
مرحله،آزاد،ارسال،نفر،عكاس،مسابقه،آثار،گروه،سني،عكس،موضوع،عكا ...

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه عکاسی کاف بدون وابستگی به هیچ گونه سازمان، نهاد و ارگانی و صرفاً با حمایت هنرمندان و هنردوستان، با ایده‌ای جدید در قالب و مدلی متفاوت، برنامه ریزی و تدوین شده است.
این جشنواره عکاسی، با هدف حمایت از نگاه‌های نو و خلاق در عرصه هنر عکاسی ایران و همچنین با ایجاد فضایی رقابتی در جهت افزایش انگیزه و شور و شوق در جوانان برگزار خواهد شد.
اولین دوره مسابقه عکاسی «کاف» به یاد کاظم اخوان علاف عکاس ایرانی که ۱۴ تیر ماه ۱۳۶۱ در لبنان ربوده شد و تاکنون هیچ اثری از وی مشاهده نشده است.
کاظم اخوان علاف (۱۳۳۸ در مشهد)، خبرنگار و عکاس خبرگزاری ایرنا بود.
وی یکی از ۴ دیپلمات ربوده شده ایران در لبنان در سال ۱۳۶۱ است.
بخش‌های مسابقه:
در دو مرحله (مرحله اول و مرحله گروهی) و دو دسته (دسته زیر ۲۵ سال و دسته آزاد سنی) به صورت رقابتی برگزار می‌شود.
مرحله اول: پس از بررسی آثار دریافتی از لحاظ رعایت قوانین و مقررات، مجموعاً ۳۲ عکاس برای راهیابی به مرحله دوم (گروهی) انتخاب می‌شوند.
(۸ نفر در دسته زیر ۲۵ سال و ۲۴ نفر در دسته آزاد سنی)
مرحله دوم (گروهی): ۳۲ عکاس در ۴ گروه ۸ نفره (۸ نفر از دسته زیر ۲۵ سال در یک گروه و ۲۴ نفر در دسته آزاد سنی در ۳ گروه ۸ نفره) به رقابت می‌پردازند.
که نفرات اول هر گروه به عنوان برندگان نهایی معرفی می‌شوند.
* ۸ نفر با رده سنی زیر ۲۵ سال در یک گروه قرار می‌گیرند و ۲۴ نفر در دسته آزاد سنی (بالای ۲۵ سال) در ۳ گروه ۸ نفره باهم به رقابت می‌پردازند.
شرایط و مقررات:
- شرکت تمامی عکاسان از سراسر ایران، آزاد و مغتنم است.
- ابتدا هر عکاس می‌تواند ۲ عکس با موضوع آزاد ارسال کند (اولویت با نگاه‌های نو و خلاق و رویکرد مستند است).
- عکاسان راه یافته به مرحله دوم، باید در مجموع ۴ عکس در ۴ دسته موضوعی ارسال کنند.
- راه یافتگان به مرحله دوم در دسته زیر ۲۵ سال، موظف هستند تصویر کارت ملی خود را برای دبیرخانه ارسال کنند.
- حجم فایل‌های ارسالی برای شرکت در مسابقه حداکثر ۳ مگابایت و با فرمت JPEG باشد.
- دبیرخانه هیچ‌گونه محدودیتی برای ابزار عکاسی قائل نیست؛ ولی کیفیت اثر باید مطلوب باشد.
- برگزارکننده مجاز به استفاده و انتشار عکس‌ها با ذکر نام عکاس است.
- از نظر برگزار کننده، ارسال کننده آثار به عنوان صاحب آثار شناخته می‌شود و مسئولیت هرگونه مسائل حقوقی و اخلاقی ناشی از این امر به عهده فرستنده آثار است.
- درج هرگونه امضا، قاب، واترمارک، تاریخ، نشان‌واره و… روی فایل عکس، منجر به حذف اثر از مسابقه خواهد شد.
- مشارکت و ارسال آثار به منزله پذیرش تمامی مقررات و قوانین این مسابقه است.
تصمیم‌گیری درباره مسائل پیش‌بینی‌نشده به‌عهده دبیرخانه‏ است.
موضوعات:
- مرحله اول: موضوع آزاد (اولویت با نگاه‌های نو و خلاق با رویکرد مستند)
- مرحله دوم (گروهی):
دور اول: آزاد با محوریت انسان
دور دوم: خیابان، شهر و روزمرگی
دور سوم: آزاد با محوریت پرندگان یا حیوانات
دور چهارم: مینیمالیستی یا خلاقه با موضوعات رهایی، پرواز، مرگ و امید
* در موضوعات «دور دوم» و «دور چهارم» در مرحله دوم، صرفاً یکی از موضوعات مطرح شده (به انتخاب عکاس) مدنظر است.
* ۳۲ عکاس راه یافته به مرحله دوم (گروهی) موظف هستند که در هر دور موضوعی مسابقه ۱ عکس ارسال نمایند .(۴ دور در مرحله دوم (گروهی) و مجموعاً ۴ عکس)
هیأت داوران:
- مرحله اول:
محمدحسن امینی، زهره لک و امیرحسین یوسفی کیساری
- مرحله دوم (گروهی):
دور اول (موضوع آزاد با محوریت انسان): امیرحسین کمالی و اسحاق آقایی
دور دوم (موضوع خیابان، شهر و روزمرگی):
Gulnara Samoilova , Gustavo Minas و Bego Amare
دور سوم(موضوع آزاد با محوریت پرندگان یا حیوانات): Dikye Ariani و عرفان سامان فر
دور چهارم (موضوع رهایی، پرواز، مرگ و امید): Dilek Uyar و مهدی پاکدل
تقویم جشنواره کاف:
آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰
(این زمان به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود)
اعلام راه یافتگان به مرحله دوم (گروهی): ۱۰ مهر ۱۴۰۰
پایان مرحله گروهی و اعلام برندگان: ۲۰ آبان ۱۴۰۰
شیوه ارسال آثار:
- ثبت نام و ارسال فقط از طریق سایت: kaafphoto.ir
- حداکثر حجم عکس ارسالی ۳ مگابایت با فرمت JPEG است.
- هنگام ارسال آثار، فرم ثبت نام را در سایت تکمیل کنید.
جوایز:
- ۴ جایزه ۱۵ میلیون ریالی به نفرات اول در هر ۴ گروه مرحله دوم (یک نفر زیر ۲۵ سال و ۳ نفر در دسته آزاد سنی) اهدا می‌شود.
- به نفرات اول تا سوم در هر ۴ گروه، دیپلم افتخار اهدا می‌شود.
- به تمامی ۳۲ نفر حاضر در مرحله گروهی، گواهی حضور اهدا می‌شود.
راه‌های ارتباطی:
- تلگرام و اینستاگرام: @kaaf_photo
- ایمیل: photo.kaaf@gmail.com
- سایت: kaafphoto.ir
- جهت پیگیری اخبار مرتبط با مسابقه، ما را در اینستاگرام دنبال کنید.