خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در خراسان شمالی ضعیف است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 09 مرداد 1400 - 13:54
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی برخورد با تالارهای متخلف، ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تمام شهرستان‌ها، عدم کوتاهی در اجرای مصوبات ستاد کرونا را مورد تاکید و توجه قرار داد و گفت: فعالیت ستاد کرونا تا ریشه کنی این ویروس ادامه دارد.
كرونا،ستاد،خراسان،شمالي،ويروس،بهداشتي،بالاي،رعايت،سطح،ملي

ایسنا/خراسان شمالی معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی برخورد با تالارهای متخلف، ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تمام شهرستان‌ها، عدم کوتاهی در اجرای مصوبات ستاد کرونا را مورد تاکید و توجه قرار داد و گفت: فعالیت ستاد کرونا تا ریشه کنی این ویروس ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، علی بیگ‌زاده، ۹ مردادماه، در ستاد استانی مبارزه با کرونا، با تاکید بر اینکه فعالیت ستاد کرونا تا ریشه کنی این ویروس ادامه دارد، افزود:برگزاری هرگونه مراسم عروسی و عزا باید مطابق با رنگ بندی شهرستان‌ها انجام شود و تخلف از این قوانین موجب برخورد جدی و قاطعانه دستگاه‌های اجرایی متولی می‌شود.
وی با بیان اینکه وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان ضعیف است، تصریح کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید با شدت بیشتری پیگیری شود تا جامعه بیش از این آلوده نشود.
بیگ‌زاده بیان کرد: فارغ از تغییر دولت، وظیفه ما خدمتگزاری به مردم است لذا تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و فرمانداران باید در اجرای مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا کوتاهی نکنند در غیر این صورت باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به سرعت بالای انتشار ویروس دلتا در سطح کشور نیز گفت : هرچند خراسان شمالی نسبت به سایر استان‌ها در شیب ملایم‌تری قرار دارد اما به دلیل همجواری با خراسان رضوی باید برنامه‌ریزی‌های متفاوت‌تری انجام شود.
بیگ‌زاده در خصوص حوزه واکسیناسیون نیز افزود: تا پایان مرداد ماه بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا هفت میلیون دوز واکسن تزریق می‌شود بنابراین خراسان شمالی نیز از سطح ملی مطالبه بیشتری داشته باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر روستاییان بالای پنجاه سال، عشایر بالای هجده سال، معلمان، رانندگان، کارکنان بانک، قوه قضائیه و خبرنگاران واکسینه خواهند شد.
انتهای پیام