خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۵۰ درصدی اعتبارات ورزش و جوانان لرستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 09 مرداد 1400 - 13:53
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از رشد ۵۰ درصدی اعتبارات این اداره در سال جاری خبر داد.
ورزش،اداره،جوانان،اعتبارات

ایسنا/لرستان مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از رشد ۵۰ درصدی اعتبارات این اداره در سال جاری خبر داد.
حشمت‌الله امان‌الهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سال قبل و پس از تصدی مدیریت این اداره ۳۸ پروژه را فعال و چندین مورد تکمیل و به بهره‌برداری رسید.
وی ادامه داد: برای مابقی پروژه‌ها نیز اقدامات قابل توجهی اجرا شده و درصددیم که در زمان مناسب آنها را به بهره‌برداری برسانیم.
امان‌الهی اضافه کرد: پروژه‌های عمرانی در اولویت هستند چراکه برخی از آنها سال‌های زیادی آغاز شده اما هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند و این در حالی است که در بسیاری از این پروژه‌ها؛ ورزش و جوانان دستگاه بهره‌بردار است.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به دو خوشحال‌کننده؛ تصریح کرد: اعتبارات این اداره در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته که رشد بسیار خوب و جهش‌یافته‌ای است.
وی اضافه کرد: همچنین اعتبارات عمرانی اداره کل در ۲۹ تیرماه ۱۴۰۰ کاملاً جذب شده و هیچگونه اعتبار برگشتی نداشته‌ایم.
امان‌الهی تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که در بحث ورزش، جوانان، پروژه‌ها، سمن‌ها و غیره اقدامات خوبی اجرا کنیم.
انتهای پیام