خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار کرج: شهردار کرج نمی‌شوم

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 09 مرداد 1400 - 12:30
غفور قاسم پور یکی از گزینه‌های شهرداری کرج طی نامه‌ای رسمی، انصراف خود را از گزینه پیشنهادی تصدی شهرداری کرج اعلام کرد.
كرج،شهر،شهرداري،انصراف،لطف،خدمت،مسئوليت،شوراي

ایسنا/البرز غفور قاسم پور یکی از گزینه‌های شهرداری کرج طی نامه‌ای رسمی، انصراف خود را از گزینه پیشنهادی تصدی شهرداری کرج اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، در متن این نامه آمده است:
با سلام و احترام
ضمن تشکر از حُسن اعتماد منتخبان ششمین دوره شورای اسلامی شهر کرج که منبعث از آراء قاطبه مردم بزرگوار شهرستان کرج است و همچنین قدردانی از اقشار مختلف، بزرگان و نخبگان شهر کرج که ابراز لطف نمودند، بنابر برخی مصالح و مسائل شخصی؛ بدینوسیله انصراف خود را از نامزدی شهرداری کرج اعلام می دارم.
اینجانب خدمت به مردم را جزو وظایف خطیر و ملی خود دانسته اما با توجه به مسئولیت فعلی، از پذیرش مسئولیت جدید معذور می‌باشم.
امید دارم در سایه لطف و عنایت الهی و توجهات حضرت ولی عصر(عج)تحت زعامت مقام معظم رهبری، حاصل تلاش و نتیجه انتخاب اعضای محترم شورای شهر به خیر و صلاح مردم شهر کرج باشد و مسیر خدمت و پویایی را در آینده ی کلانشهر کرج با توفیق طی طریق نمایید.
انتهای پیام