پیشی گرفتن خرید از فروش در بورس زنجان
مدیرعامل بورس منطقهای زنجان گفت: ۵۶ درصد معاملات این منطقه در هفته گذشته به خرید و ۴۴ درصد به فروش سهام اختصاص داشت.

ایسنا/زنجان مدیرعامل بورس منطقهای زنجان گفت: ۵۶ درصد معاملات این منطقه در هفته گذشته به خرید و ۴۴ درصد به فروش سهام اختصاص داشت.
اصغر نجفی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به معاملات این منطقه در هفته منتهی به ۶ مرداد، اظهار کرد: در هفته گذشته ۶۱ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۷۶۷ سهم و حق تقدم سهام در بورس منطقه زنجان، داد و ستد شد.
وی، با اشاره به معاملات انجام شده، افزود: مجموع ارزش معاملات هفته گذشته بورس منطقه زنجان بیش از ۷۶۱ میلیارد و ۸۳۷ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال بود.
این مسئول، با اشاره به خرید و فروش انجام شده، ادامه داد: ارزش سهام خریداری شده در این مدت بیش از ۴۲۵ میلیارد و ۱۲۹ میلیون و ۲۶۲ هزار ریال و ارزش سهام فروخته شده نیز، بیش از ۳۳۶ میلیارد و ۷۰۸ میلیون و ۵۷۸ هزار ریال بود.
مدیر بورس منطقهای استان زنجان تصریح کرد: ۵۶ درصد معاملات این منطقه در هفته گذشته به خرید و ۴۴ درصد به فروش سهام اختصاص داشت و این معاملات توسط ۲۳ کارگزار دارای استیشن معاملاتی (ایستگاه یا هسته مرکزی معاملات) بورس منطقهای زنجان انجام شده است.
انتهای پیام