خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز برداشت محصول زغال اخته از باغات قزوین/ سرمازدگی تولید محصول را به شدت کاهش داده است

فارس | استان‌ها | شنبه، 09 مرداد 1400 - 10:39
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از آغاز عملیات برداشت زغال اخته از سطح باغات این شهرستان خبر داد و افزود: هر ساله بیش از ۳ هزار تن محصول زغال اخته از سطح باغات شهرستان قزوین برداشت می‌شود، ولی متأسفانه در بهار سال جاری، بخشی از این باغات دچار سرمازدگی صد در صد شدند؛ از این رو پیش‌بینی می‌شود امسال تولید این محصول کاهش پیدا کند.
شهرستان،قزوين،محصول،اخته،زغال،سطح،باغات

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از آغاز عملیات برداشت زغال اخته از سطح باغات این شهرستان خبر داد و افزود: هر ساله بیش از ۳ هزار تن محصول زغال اخته از سطح باغات شهرستان قزوین برداشت می‌شود، ولی متأسفانه در بهار سال جاری، بخشی از این باغات دچار سرمازدگی صد در صد شدند؛ از این رو پیش‌بینی می‌شود امسال تولید این محصول کاهش پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، سعید صالحی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از آغاز عملیات برداشت زغال اخته از سطح باغات این شهرستان خبر داد و افزود: سطح زیر کشت باغات زغال اخته تحت پوشش شهرستان قزوین بیش از ۷۱۰ هکتار و با عملکرد محصول بیش از ۴ تن در هکتار است.
وی اضافه کرد: معمولاً هر ساله بیش از ۳ هزار تن محصول زغال اخته از سطح باغات شهرستان قزوین برداشت می‌شود، ولی متأسفانه در بهار سال جاری، بخشی از این باغات دچار سرمازدگی صد در صد شدند؛ از این رو پیش‌بینی می‌شود امسال تولید این محصول کاهش پیدا کند.
صالحی خاطرنشان کرد: بیشترین سطح زیرکشت این محصول در سطح استان متعلق به شهرستان قزوین و مناطق الموت و طارم سفلی این شهرستان است که در منطقه الموت روستاهای بخش رودبار شهرستان شامل روستاهای هیر و ویار و در منطقه طارم سفلی دهستان کوهگیر روستای یوزباش چای بیشترین میزان تولید را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین به مزایای میوه زغال اخته اشاره و بیان کرد: محصول زغال اخته شهرستان قزوین به‌دلیل استفاده‌نکردن از کود و سموم شیمیایی پتانسیل دریافت استاندارد محصول گواهی شده را دارد و با توجه به خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی طی سال‌های گذشته مورد اقبال عموم مصرف کنندگان قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس، استان قزوین رتبه اول سطح زیرکشت و تولید محصول زغال اخته را در کشور دارا است و بهترین و باکیفیت‌ترین نوع این محصول را نیز در کشور تولید می‌کند.
انتهای پیام/ی