خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۴۵۰ میلیارد ریال برای اشتغالزایی مددجویان بهزیستی ایلام

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 09 مرداد 1400 - 10:12
رئیس اداره هماهنگی، موسسات غیر دولتی و اشتغال اداره کل بهزیستی ایلام گفت: امسال حدود ۴۵۰میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از محل تبصره ۱۶ به این اداره کل اختصاص یافته که این رقم در سال گذشته ۳۱۵میلیارد ریال بوده است.
تسهيلات،اداره،مددجويان،پرداخت،اشتغالزايي

ایسنا/ایلام رئیس اداره هماهنگی، موسسات غیر دولتی و اشتغال اداره کل بهزیستی ایلام گفت: امسال حدود ۴۵۰میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از محل تبصره ۱۶ به این اداره کل اختصاص یافته که این رقم در سال گذشته ۳۱۵میلیارد ریال بوده است.
«مجید صابری» با اعلام این خبر، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اعتبار اشتغالزایی مددجویان زیر پوشش در سال جاری حدود ۵۰درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
وی سقف پرداخت این تسهیلات که بصورت قرض الحسنه با بازپرداخت ۷ سال خواهد بود را ۵۰۰میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این تسهیلات هم به مددجویان و هم به کارفرمایانی که زمینه اشتغال جامعه هدف بهزیستی را فراهم کنند پرداخت خواهد شد.
رئیس اداره هماهنگی، موسسات غیر دولتی و اشتغال اداره کل بهزیستی ایلام تصریح کرد: پرداخت این تسهیلات با معرفی مددجویان که پرونده اشتغال آنها در کمیته شهرستان و استان تایید شده اند به بانکهای عامل آغاز خواهد شد.
صابری با بیان ایتکه پارسال بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر از تسهیلات اشتغالزایی این اداره کل با جذب بیش از ۹۲درصد تسهیلات برخوردار شده اند، افزود: امسال پیش بینی می شود با این اعتبار شمار بیشتری از مددجویان از این تسهیلات استفاده کنند.
وی پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را یکی از اولویت‌های مهم این اداره کل در ارایه خدمات به مددجویان دانست که زمینه خودکفایی و استقلال مالی آنها را فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام