سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری نظامیان صهیونیست با فلسطینیان در نابلس / زخمی شدن 200 فلسطینی

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 08 مرداد 1400 - 21:12
در حمله نظامیان صهیونیست به فلسطینیان در شهرک «بیتا» در جنوب نابلس بیش از 200 فلسطینی زخمی شدند.
نفر،الاقصي،فلسطينيان،نظاميان،مسجد،رژيم،صهيونيست،نماز

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های فلسطین، هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در درگیری‌های امروز فلسطینیان با اشغالگران اسرائیلی در شهرک بیتا در جنوب نابلس، بیش از 200 نفر تاکنون زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست در این درگیرها از گلوله جنگی استفاده کرده و 29 نفر با گلوله نظامیان این رژیم زخمی شدند.
شهرک بیتا در جنوب نابلس همه روزه صحنه درگیری بین نظامیان صهیونیست و شهروندان فلسطینی است.
صهیونیست‌ها ماه گذشته اقدام به سکونت در کوه صبیح کردند که در پی آن درگیری‌های شدیدی بین آن‌ها و فلسطینیان ساکن این منطقه به وقوع پیوست.
فلسطینیان اعلام کرده‌اند که تا اخراج کامل صهیونیست‌های اشغالگر از این منطقه و برافراشتن پرچم فلسطین بر فراز کوه صبیح به مقاومت و تظاهرات ادامه خواهند داد.
در همین ارتباط کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست درباره تداوم حملات نظامیان رژیم صهیونیستی که منجر به خروش خشم فلسطینیان شود، هشدار دادند و به تل‌آویو توصیه کردند که دست از تشدید درگیری‌ها در شرایط کنونی بردارد.
مشارکت 40 هزار نفر در نماز جمعه این هفته مسجد الاقصی
به رغم محدودیت‌های پلیس رژیم صهیونیستی، ده‌ها هزار نفر در نماز جمعه این هفته مسجد الاقصی شرکت کردند.
سازمان اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد که نماز جمعه امروز در مسجد الاقصی با مشارکت بیش از 40 هزار نفر برگزار شد.
این در حالی است که شمار زیادی از نمازگزاران هم به سبب محدودیت‌های رژیم صهیونیستی نتوانستند وارد مسجد الاقصی شوند.
انتهای پیام/