خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر اطلاعات با آیت‌الله جوادی‌آملی در دماوند دیدار کرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 مرداد 1400 - 19:18
دماوند- وزیر اطلاعات عصر امروز پنجشنبه با آیت‌الله جوادی‌آملی در دماوند دیدار کرد و پیام تشکر و قدردانی رئیسی جمهور را برای ۸ سال حمایت و پشتیبانی این مراجع به آنان تقدیم کرد.
آيت،الله،آملي،جوادي،علوي،اطلاعات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود علوی عصر پنجشنبه با آیت الله جوادی آملی در دماوند دیدار کرد.
بر اساس این گزارش و به دنبال دیدارهای روز گذشته وزیر اطلاعات، در روز پر برکت عید سعید غدیر خم با آیات عظام و مراجع تقلید، امروز نیز وزیر اطلاعات با آیت الله العظمی جوادی آملی مرجع عالی قدر تقلید دیدار و گفتگو کرد.
گفتنی است که در این دیدار ضمن تقدیم پیام رئیس جمهور از حمایت‌ها و رهنمودهای آیت الله جوادی آملی در این ۸ سال تشکر به عمل آورد.
لازم به ذکر است که سید محمود علوی وزیر اطلاعات همزمان با روز عید سعید غدیر خم در دیدارهایی که با آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله جعفر سبحانی، آیت الله علوی گرگانی و حجت الاسلام سیدجواد شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی در ایران و بیت محترم آیت الله شبیری زنجانی انجام شد، پیام تشکر و قدردانی رئیسی جمهور حسن روحانی را برای هشت سال حمایت و پشتیبانی این مراجع به آنان تقدیم کرد.