خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت‌کنندگان مسابقات بین‌المللی قرآن به مقام شامخ امام راحل ادای احترام کردند+عکس

فارس | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 16:43
قاریان، حافظان و داوران شرکت‌کننده در سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن پیش از ظهر امروز باحضور در حرم مطهر امام خمینی و اهدای تاج گل وقرائت فاتحه به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
قرآن،حرم،خميني،مسابقات،امام

قاریان، حافظان و داوران شرکت‌کننده در سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن پیش از ظهر امروز باحضور در حرم مطهر امام خمینی و اهدای تاج گل وقرائت فاتحه به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
به گزارش خبرنگار ویژه‌نامه مسابقات بین‌المللی قرآن خبرگزاری فارس؛ قاریان، حافظان و داوران شرکت‌کننده در سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن پیش از ظهر امروز باحضور در حرم مطهر امام خمینی و اهدای تاج گل وقرائت فاتحه به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
براساس این گزارش نخبگان قرآنی جهان اسلام طی مراسمی در معیت برخی مسئولان برگزار‌کننده مسابقات بین‌المللی قرآن به زیارت حرم امام خمینی (ره) نایل وبه مقام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
برگزاری محفل انس با قرآن کریم یکی دیگر از برنامه‌های امروز در جوار حرم مطهر امام خمینی (ره) بود که تعدادی از قاریان و حافظان قرآن در این مراسم به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند.
انتهای پیام/