خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت یک نهاد انتظامی با صدور پروانه نمایش فیلم «قصر شیرین»

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 16:38
روابط عمومی فیلم سینمایی «قصر شیرین» به کارگردانی رضا میرکریمی از عدم صدور پروانه نمایش این فیلم به دستور یک نهاد انتظامی خبر داد.
قصر،شيرين،پروانه،سينمايي

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی فیلم سینمایی «قصر شیرین» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی اعلام کرد: علی‌رغم تلاش فراوان و دوماهه برای دریافت پروانه نمایش قصر شیرین به جهت برنامه‌ریزی اکران آن در فصل تابستان، سازمان سینمایی از صدور پروانه امتناع کرده است که پس از بررسی علت موضوع، مشخص شد که یکی از نهادهای انتظامی فقط به دلیل چند پلان از فیلم که خوشایند آن‌ها نیست، به سازمان سینمایی تاکید کرده است حق صدور پروانه اکران برای قصر شیرین را ندارد!
«قصر شیرین» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی و با بازی حامد بهداد سال گذشته در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.