خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدسرور رجایی، شاعر افغانستانی بر اثر کرونا درگذشت

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 07 مرداد 1400 - 11:30
حال جسمانی محمدسرور رجایی، شاعر افغانستانی مقیم ایران که در بیمارستان میلاد تهران بستری بود، صبح امروز پنجشنبه 7 مرداد، همزمان با عید سعید غدیر رو به وخامت گذاشت و وی در 52 سالگی دقایقی پیش درگذشت.
رجايي،شاعر،بيمارستان،شعر،افغانستان،مجموعه،وخامت،مجنون

حال جسمانی محمدسرور رجایی، شاعر افغانستانی مقیم ایران که در بیمارستان میلاد تهران بستری بود، صبح امروز پنجشنبه 7 مرداد، همزمان با عید سعید غدیر رو به وخامت گذاشت و وی در 52 سالگی دقایقی پیش درگذشت.
عاطفه رجایی، دختر این شاعر در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس با تأیید این خبر، گفت: حال پدرم بهتر شده بود، اما در دو روز اخیر، وضعیت او رو به وخامت گذاشت و ساعتی قبل در بیمارستان جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.
این شاعر فارسی‌زبان که کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» یکی از آثار شاخص اوست، از چند روز قبل با درگیری نیمی از ریه در بیمارستان میلاد بستری شده بود و اخیرا با دستگاه تنفس می‌کرد.
محمدسرور رجایی متولد ۱۳۴۸ کابل از سال ۱۳۷۳ به ایران مهاجرت کرده و مدیریت خانه ادبیات افغانستان و مدیریت دفتر شعر و داستان افغانستان در حوزه هنری را بر عهده گرفته است.
«گل‌های باغ کابل» مجموعه شعر کودکان، «از دشت لیلی تا جزیره مجنون»، «مأموریت خدا» مجموعه خاطرات احمدرضا سعیدی و «در آغوش قلب‌‏ها» (مجموعه شعر و خاطره) از جمله آثار این شاعر فارسی‌زبان است.
خبرگزاری فارس، این مصیبت را به خانواده آقای رجایی و همچنین جامعه شاعران و نویسندگان افغانستان تسلیت می‌گوید.
انتهای پیام/