خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهار کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 مرداد 1400 - 18:59
یاسوج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: چهار کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
مثبت،موارد،بيشترين،نفر

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدانپناه بعدازظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: شمار قربانیان کرونا در استان به ۷۳۲ نفر رسید.
وی بیان داشت: در حال حاضر، ۴۰۵ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
وی با بیان اینکه بیشترین موارد مثبت در شهرستان‌های کهگیلویه، باشت و بهمئی است، گفت: ۱۳۲ نفر از این بیماران مبتلای قطعی بوده و ۲۰ نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
یزدانپناه تصریح کرد: از ۷۰۰ نمونه پی سی آر دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج ۵۰ درصد موارد مثبت بودند که بیشترین موارد مثبت در شهرستان‌های بویر احمد، گچساران و لنده است.
وی افزود: از ۲۸۰ نمونه رپید تست نیز ۲۰ درصد موارد مثبت بودند که بیشترین موارد مثبت در شهرستان‌های کهگیلویه، باشت و بهمئی است.