خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشت مواد شیمیایی در تگزاس با حداقل دو کشته و ده‌ها زخمی

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 مرداد 1400 - 16:53
مقام‌های آمریکایی خبر دادند، نشست مواد شیمیایی در یک کارخانه شهر «لاپورته» در ایالت تگزاس حداقل دو کشته و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت.
شيميايي،مواد،شركت،توليدكننده،آمريكايي

مقام‌های آمریکایی خبر دادند، نشست مواد شیمیایی در یک کارخانه شهر «لاپورته» در ایالت تگزاس حداقل دو کشته و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌ها و رسانه‌های آمریکایی از تلفات انسانی ناشی از بروز سانحه برای «لیوندل‌باسل» در ایالت تگزاس که یک شرکت چند ملیتی تولیدکننده مواد شیمیایی است، خبر دادند.
به گزارش شبکه «سی‌ان‌ان»، نشتی اسید استیک در تاسیسات شرکت تولیدکننده مواد شیمیایی در شهر لاپورته آمریکا جان حداقل دو آمریکایی را گرفت و ده‌ها نفر را زخمی کرد.
طبق این گزارش، نشتی مواد شیمیایی در شرکت «لیوندل‌باسل که شرکت چندملیتی تولیدکننده مواد شیمیایی است، اتفاق افتاد.
دفتر مدیریت موارد اضطراری شهر لاپورته در بیانیه‌ای مرگ حداقل دو نفر و زخمی شدن دستکم چهار آمریکایی را تایید کرد.
آمار این نهاد دولتی در حالی منتشر شده که رسانه‌های محلی در آمریکا از جراحت و سوختن حداقل ۳۵ نفر در نتیجه نشتی مواد شیمیایی در لاپورته خبر دادند.
مقام‌های محلی در این شهر ایالت تگزاس از آغاز تحقیقات درباره بروز سانحه در این تاسیسات شرکت تولیدکننده مواد پلاستیکی و شیمیایی خبر دادند.
رسانه‌ها و مقام‌های آمریکایی درباره علت بروز سانحه در این شرکت تولیدکننده مواد شیمیایی در شهر لاپورته، توضیح بیشتری ارائه ندادند.
انتهای پیام/ص