شناسایی ۲۵۶ مورد جدید مبتلا به کرونا در ایلام / ثبت ۲ مورد فوتی
ایسنا
|
استانها
|
چهارشنبه، 06 مرداد 1400 - 15:12
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از شناسایی ۲۵۶ مورد جدید مبتلا به کرونا و ثبت ۲ مورد فوتی در استان به دلیل ابتلا به کرونا در استان خبر داد.

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از شناسایی ۲۵۶ مورد جدید مبتلا به کرونا و ثبت ۲ مورد فوتی در استان به دلیل ابتلا به کرونا در استان خبر داد.
دکتر «محمد کریمیان» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۵۶ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شد و شمار مبتلایان به کرونا در استان به ۴۳ هزار و ۵۲۴ نفر رسیده است.
وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در ایلام و درهشهر داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۸۲۶ نفر است.
کریمیان گفت: هم اکنون ایلام، چوار، مهران و درهشهر و ابدانان در وضعیت قرمز و بدره و دهلران در وضعیت نارنجی و بقیه شهرستانها در وضعیت زرد قرار دارند.
وی تصریح کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ نفر بیمار کرونایی بستری شده اند و مجموع بستریها در استان ۲۴۵ نفر است.
انتهای پیام