وضعیت شیوع کرونا در اصفهان فاجعهآمیز است/ بحران کرونا در بیمارستانهای استان
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر شرایط بحران را درک نکنیم به طور قطع هفته آینده با فاجعهای روبه رو میشویم و باید هر چه زودتر شرایط کرونا توسط مسؤولان استانی، کشوری و مردم درک شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر شرایط بحران را درک نکنیم به طور قطع هفته آینده با فاجعهای روبه رو میشویم و باید هر چه زودتر شرایط کرونا توسط مسؤولان استانی، کشوری و مردم درک شود.
آرش نجیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت کرونا در استان اظهار داشت: در استان به شدت تعداد موارد بستری و ابتلا به کرونا در حال افزایش است و شرایط در بیمارستانها از نظر تعداد بیماران بحرانی است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بعد از اینکه ۲ هفتهای تعداد موارد ابتلا رشد بیاندازهای داشت، تعداد موارد بدحال هم شروع به افزایش کرده است و روزهای آینده با افزایش مرگ و میر مواجه میشویم.
وی با بیان اینکه هیچ نشانهای از بهبود در تعداد موارد ابتلای سرپایی و بستری دیده نمیشود و همچنان با سرعت به سمت افزایش موارد ابتلا بالا میرویم، گفت: به طور قطع بزرگترین موج بیماری را در استان اصفهان تجربه میکنیم.
نجیمی با اشاره به اینکه ۴۵ تا ۵۰ درصد از تستهای کرونامثبت میشود، بیان کرد: شهرستانهای استان هم درگیر کرونا هستند اما ۷۰ درصد بستریها در اصفهان است و بیشترین مشکل را در شهرستان اصفهان داریم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به بیمارستانهای مرجع کرونا در اصفهان عنوان کرد: بیمارستان الزهرا(س) با توجه به افزایش آمار دوباره وارد مدار شد و بیمارستانهای امین، غرضی و شریعتی نیز پذیرش دارند و سایر بیمارستانهای خصوصی و خیریه هم پذیرش بیماران کرونایی با ظرفیتهای مختلف دارند.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان خورشید همچنان بیمار کرونایی دارد اما پذیرش جدید به سمت الزهرا(س) است و اگر شرایط به همین سمت برود بیمارستان الزهرا به زودی تکمیل میشود، تصریح کرد: شرایط، شرایط بحرانی است، تنها درخواستی که از مسؤولان و مردم داریم، آن است که درک این شرایط را داشته باشند؛ اگر شرایط بحران را درک نکنیم به طور قطع هفته آینده با فاجعهای روبه رو میشویم و باید هر چه زودتر شرایط کرونا توسط مسؤولان استانی و کشوری و مردم درک شود.
نجیمی با اشاره به وجود ۱۷ مرکز تجمیع واکسیناسیون در استان اصفهان افزود: حدود ۴۱۹ هزار نفر در استان دز اول واکسن و حدود ۱۴۰ هزار نفر دز دوم را تزریق کردند، پوشش واکسیناسیون دوره اول ۱۰ درصد و نوبت دوم ۲.۶ درصد است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه غالب ویروس منتقل شده ویروس دلتا است، خاطرنشان کرد: واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان رشد و سرعت قابل توجهی گرفته و در هفته آینده این روند بیشتر سرعت میگیرد.
انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ح۲۰/