خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز واکسیناسیون خبرنگاران خراسان رضوی از نهم مرداد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 05 مرداد 1400 - 22:35
رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی از آغاز واکسیناسیون خبرنگاران استان از شنبه، نهم مرداد ماه، خبر داد و گفت: خبرنگاران با بیماری زمینه‌ای در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.
خبرنگاران،واكسيناسيون،واكسن،دريافت،رضوي

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی از آغاز واکسیناسیون خبرنگاران استان از شنبه، نهم مرداد ماه، خبر داد و گفت: خبرنگاران با بیماری زمینه‌ای در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.
عباس محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شرایط و نحوه دریافت واکسن کرونا برای خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به فعالیت خبرنگاران در عرصه اطلاع‌رسانی و همراه بودن آنان با کادر درمان و سایر مشاغل پرخطر، با پیگیری‌های صورت‌ گرفته و همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، واکسیناسیون خبرنگاران استان آغاز خواهد شد و تا پایان مرداد ماه تمام خبرنگاران واکسینه می‌شوند.
وی ادامه داد: اولویت دریافت واکسن با خبرنگارانی است که بیماری‌های خاص و زمینه‌ای دارند.
رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی تصریح کرد: برای دریافت واکسن نیاز به ثبت‌ نام نبوده و افرادی که بیماری زمینه‌ای داشته و در اولویت قرار دارند، شناسایی شده‌اند.
پس از واکسیناسیون خبرنگاران دارای بیماری زمینه‌ای، روند ثبت‌نام و واکسیناسیون سایر خبرنگاران اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی اضافه کرد: بر این اساس گام دوم واکسیناسیون خبرنگاران با همکاری مدیران رسانه و با توجه به نحوه فعالیت و در معرض خطر بودن خبرنگاران، اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی خواهد شد.
انتهای پیام