خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبران باسیل: در دولت میقاتی نه شرکت و نه مداخله می‌کنیم

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 05 مرداد 1400 - 18:29
رئیس فراکسیون‌های "لبنان قوی" اعلام کرد، این فراکسیون‌ها تصمیم دارند در دولت جدید شرکت نکرده و در روند تشکیل آن هیچ مداخله‌ای نداشته باشند.
ميقاتي،لبنان،دولت،رئيس،باسيل

رئیس فراکسیون‌های "لبنان قوی" اعلام کرد، این فراکسیون‌ها تصمیم دارند در دولت جدید شرکت نکرده و در روند تشکیل آن هیچ مداخله‌ای نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، جبران باسیل، رئیس فراکسیون‌های لبنان قوی پس از دیدار با نجیب میقاتی، نخست وزیر مکلف لبنان در چارچوب رایزنی پارلمانی غیرالزام‌آور گفت: میقاتی بدون موافقت ما انتخاب شده و این گواهی دیگر بر این امر است که ما نه در پارلمان و نه در دولت اکثریت نیستیم.
اما میقاتی مکلف شده و ما امروز در موقعیت کمک هستیم و به هیچ وجه در موقعیت خصومت یا نزاع سیاسی نخواهیم بود.
وی افزود: وظیفه ما حمایت از این انتصاب و موفقیت آن است.
ما تصمیم خود را درباره عدم مشارکت در دولت جدید و عدم مداخله در روند تشکیل آن اعلام کردیم.
باسیل افزود: میقاتی به ایده حضور کامل قانون اساسی اعتقاد دارد و این برای ما کافی است.
ما علاقه‌مندیم که از هر کار اصلاحی که توسط دولت انجام شود، پشتیبانی کامل داشته باشیم.
این موضع گیری در حالی است که میقاتی وارد میدان النجمه شده و کمی پیش از شروع این رایزنی‌های پارلمانی غیرالزام آور با نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان دیدار خواهد کرد.
انتهای پیام