خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود بیش از ۷ هزار نخبه در میان فرزندان شاهد و ایثارگر

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 05 مرداد 1400 - 12:24
رئیس بنیاد شهید گفت: بیش از ۷ هزار نخبه و سرآمد در میان فرزندان شاهد و ایثارگر در سراسر کشور داریم.
تجليل،بنياد،شهيد،رئيس،اوحدي،ايثار

به گزارش خبرنگار مهر، سعید اوحدی در پنجمین جشنواره جایزه ملی ایثار گفت: برگزاری مراسم پنجمین جشنواره ملی ایثار جزو مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد شهید است چرا که فرصت تجلیل از فرزندان مدافعان کشور را فراهم می‌کند.
وی افزود: بیش از ۷ هزار نخبه و سرآمد در میان فرزندان شاهد و ایثارگر داریم و این تجلیل زبان قدرشناسی از این عزیزان است.
رئیس بنیاد شهید بیان کرد: امروز نیز روز تجلیل از افرادی است که قرار است با علم خود در آینده منجر به پیشرفت کشور شوند.
اوحدی اظهار کرد: در دوران جاهلیت عرب که بویی از انسان شناسی و عام وجود نداشت، پیامبر اکرم امام علی (ع) را باب علم خواندند.‌
رئیس بنیاد شهید تصریح کرد: در روزهای آخر از همکاری آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برای رفع مشکلات و چالش‌های حوزه ایثارگران نیز تشکر می‌کنم.