خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت خارجه استرالیا از شهروندانش خواست به ایران سفر نکنند

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 05 مرداد 1400 - 12:12
وزارت امورخارجه استرالیا از شهروندان خود، به ویژه شهروندان با تابعیت ایرانی خواست از سفرهای غیر ضروری به ایران بپرهیزند.
ايران،شهروندان،امورخارجه

وزارت امورخارجه استرالیا از شهروندان خود، به ویژه شهروندان با تابعیت ایرانی خواست از سفرهای غیر ضروری به ایران بپرهیزند.
به گزارش ایسنا، وزارت امورخارجه استرالیا در اطلاعیه‌ای از شهروندان این کشور خواست تا در شرایط کنونی به ایران سفر نکنند.
در این اطلاعیه که روی وب سایت وزارت امورخارجه استرالیا قرار گرفته است به شهروندان استرالیایی، به ویژه با تابعیت ایرانی توصیه شده که به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران و خطر ابتلا به این بیماری و همچنین باتوجه به گزارشات درباره برخی اعتراضات در چند شهر ایران، بهتر است به این کشور سفر نکنند و در صورت سفر به ایران در تجمعی شرکت نکنند.
انتهای پیام