خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارز دولتی به جیب دلالان می‌رود/ دولت بی‌برنامه است

مهر | سیاسی | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 13:28
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: متأسفانه دولت برنامه‌ای برای تخصیص ارز دولتی برای تأمین کالاهای اساسی ندارد و مانند سال گذشته این منبع فقط در جیب دلالان می‌رود.
كالاهاي،اساسي،مجلس،ارز،دولت

به گزارش خبرنگار مهر، جبار کوچکی نژاد در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی اظهار داشت: در بودجه سال ۹۸ مصوب کردیم ۱۴ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی صرف تأمین کالاهای اساسی مردم شود.
وی افزود: دولت سال گذشته این ارز را دریافت کرد و صرفاً در جیب دلالان رفت و سودی به مردم نرسید و امسال هم راه گذشته را می‌رود.
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: مردم در تهیه کالاهای اساسی مورد نیاز خود دچار مشکلات فراوانی هستند اما متأسفانه دولت هیچ برنامه‌ای برای تخصیص این اعتبار به مردم ندارد و نیاز است ضمن آنکه قیمت کالاهای اساسی را کنترل کند، این منابع را هم در اختیار مردم قرار دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: پاداش پایان خدمت و حقوق فرهنگیان باید در اسرع وقت به آنان پرداخت شود.