خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نورافشانی در شب عید غدیر/ کاروان «شمیم شادی» راه اندازی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 مرداد 1400 - 09:42
گرگان- معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه گلستان از ویژه برنامه های عید غدیر در صحن بقاع متبرکه استان خبرداد.
غدير،جعفري،عيد،جشن،فرهنگي،اجتماعي،برنامه،متبركه

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام نصرت الله جعفری صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: جشن های دهه ولایت و امامت با عنوان جشن علوی و اکمال دین نبوی در سطح ۲۳ بقعه متبرکه استان در حال برگزاری است.
معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه گلستان با بیان اینکه بیش از ۷۵ برنامه در سطح استان اجرا خواهد شد، افزود: در کنار ویژه برنامه های فرهنگی به مباحث اجتماعی هم پرداخته شده زیرا با توجه به شرایط کرونا و مشکلات معیشتی تلاش شده از ظرفیت غدیر در این راستا استفاده شود.
وی بیان کرد: در عید قربان نذوراتی از ناحیه خیران داشتیم که بین جامعه هدف توزیع شد.
جعفری تاکید کرد: برنامه ها در فضای باز و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه گلستان اضافه کرد: همزمان، فضاسازی محیطی، آذین بندی شهرها و صحن ها انجام خواهد شد و بنرها و تبلیغات شهری نصب می شود.
وی از نورافشانی در شب عید غدیر با همکاری سایر نهادها و با رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد و گفت: کاروان شادی به عنوان شمیم ولایت در این دهه به ویژه در روز و شب تقدیر راه اندازی می شود.
جعفری بیان کرد: در عید غدیر هم جشن باشکوهی با حضور علاقه‌مندان در صحن بقاع متبرکه برگزار خواهد شد و از ظرفیت هیئت‌های مذهبی هم در این راستا استفاده می شود.