خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن و کاظمی پایان عملیات جنگ آمریکا در عراق را اعلام می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 04 مرداد 1400 - 21:29
رسانه‌های خبری اعلام کردند جو بایدن و مصطفی الکاظمی قرار است پایان عملیات جنگی نیرو‌های آمریکایی در عراق را اعلام کنند.
آمريكا،عراق،پايان،جنگي،آمريكايي،بايدن

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری رویترز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق که به واشنگتن سفر کرده، قرار است امروز (دوشنبه) توافقی را به امضا برسانند که به شکل رسمی پایان مأموریت جنگی آمریکا در عراق را تا پایان سال ۲۰۲۱ اعلام کند؛ اقدامی که قرار است ۱۸ سال پس از اعزام سربازان آمریکایی به عراق اتفاق بیافتد.
بر اساس این گزارش، در کنار خارج کردن آخرین سربازان آمریکا از افغانستان تا پایان ماه اوت، بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا، در حال کامل کردن مأموریت جنگی در دو جنگی است که «جرج دبلیو بوش» در زمان تصدی قدرت، آن را آغاز کرده بود.
جو بایدن و مصطفی الکاظمی قرار است برای نخستین بار با همدیگر در دفتر بیضی (دفتر کار رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید) رو در رو و به عنوان بخشی از گفتگو‌های راهبردی میان آمریکا و عراق دیدار کنند.
از سوی دیگر، شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود اعلام کرد مسئولان آمریکایی اعلام کرده اند بر خروج نیرو‌های جنگی آمریکا که در عراق حضور دارند، توافق شده است.
طبق گزارش این شبکه، این توافق شامل جایگزینی نیرو‌های آمریکایی با مشاوران نظامی است.
این توافق همچنین شامل جدول زمانی است که به موجب آن، ماموریت نیرو‌های آمریکایی در عراق تا پایان سال پایان می‌یابد.
انتهای پیام/