خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سریال تلویزیونی «مهربانو» در مشهدمقدس کلید خورد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 04 مرداد 1400 - 16:53
گروه استان‌ها- ساخت سریال تلویزیونی مهربانو به کارگردانی ایرج قهرمانی در مشهدمقدس کلید خورده است.
سريال،قهرماني،مشهدمقدس،انتظاري،بازيگران،عليرضا،مهديار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سریال تلویزیونی «مهربانو» به‌کارگردان ایرج قهرمانی و نویسندگی عاطفه دائمی در مشهدمقدس کلید خورد.
ابراهیم شکوهی دستیاری کارگردان، محمد‌مهدی قهرمانی و نیما مرویان تصویربرداران، محمد دشتی صدابردار، بهروز وطن‌دوست راوی، شقایق فرشچیان گریمور، علیرضا هاشمی میکس و مسترینگ، سعید صادقی خواننده، علیرضا قرائی آهنگ‌ساز، محمدمهدی قهرمانی تدوین و مونتاژ و دامون سلیمانی روابط‌عمومی این سریال هستند.
ملیحه نعمتی، امید انتظاری، مرجان محمدی، صادق گل‌محمدی، محمدعلی نجاتی‌مهر و شهرام تدین بازیگران اصلی این سریال هستند و مهدیار انتظاری، ضحی نصری، مازیار پرویز هم بازیگران خردسال این سریال هستند.
این سریال در محل روستای کنگ و مشهد تصویربرداری می‌شود و برای پخش در شبکه خراسان‌رضوی و همچنین شبکه‌های اجتماعی در حال تهیه است.
این سریال تلاش دارد از طریق یک خط سیر داستانی مشکلات زیادی را که کارآفرینان با آن مواجه هستند به تصویر بکشد و نشان دهد چگونه می‌توان با سرمایه‌ای ولو در حد صفر شروع به کارآفرینی و اشتغال کرد.
انتهای پیام/281/ ز