خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه ۲۳هزاراصفهانی واکسن کرونامی‌زنند/تزریق کوبرکت درپل شهرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 مرداد 1400 - 14:06
اصفهان - مدیر مرکز بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: تعداد واکسیناسیون روزانه کرونا در مراکز تجمیعی این استان به ۲۳ هزار نفر رسید.
واكسيناسيون،اصفهان،تجميعي،مركز

رضا فدایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین روند واکسیناسیون کرونا در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر در ۱۹ مرکز تجمیعی واکسیناسیون انجام می‌شود.
وی افزود: در هفته جاری دو مرکز تجمیعی دیگر به مراکز تجمیعی واکسیناسیون اصفهان افزوده خواهد شد.
بخش زیادی از واکسن‌های تزریقی سینوفارم چین است
مدیر مرکز بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر واکسیناسیون روزانه به ۲۳ هزار نفر رسیده است، تصریح کرد: بخش زیادی از واکسن‌های مورد استفاده از اصفهان واکسن سینوفارم چین است.
وی با بیان اینکه واکس کوبرکت نیز برای عوامل انتخابات در مراکز تجمیعی واکسیناسیون استفاده می‌شود، ابراز داشت: همچنین یکی از ۱۲ خط واکسیناسیون کرونا در مرکز تجمیعی پل شهرستان واکسن کوبرکت را استفاده می‌کند.
فدایی با بیان اینکه میزان واکسن کوبرکت در اصفهان بسیار ناچیز است، ادامه داد: امروز نیز یک محموله واکسن کوپاستور به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحویل شده اما هنوز روند توزیع آن ابلاغ نشده است.