خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر پاکستان اول اردیبهشت به تهران سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 12:46
منابع پاکستانی اعلام کردند «عمران خان» روز اول اردبیشهت و در یک سفر رسمی دو روزه به تهران سفر می‌کند.<br/>
پاكستان،سفر،ايران،تروريست،تهران،كشور،خان،عمران،تلفني

منابع پاکستانی اعلام کردند «عمران خان» روز اول اردبیشهت و در یک سفر رسمی دو روزه به تهران سفر می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، رسانه‌های پاکستان اعلام کردند که عمران‌خان 21 و 22 آوریل مصادف با 1 و 2 اردیبهشت ماه سفر 2 روزه به تهران دارد.
قرار است در این سفر قراردادهای مهم تجاری، امنیتی و سیاسی میان دو کشور به امضاء برسد.
بنابر این گزارش، «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران در هجدهم اسفندماه سال گذشته در تماس تلفنی با نخست‌وزیر پاکستان از عمران خان برای سفر رسمی به تهران دعوت کرده بود.
همچنین در این تماس تلفنی وی خواهان عملیات قاطع پاکستان علیه تروریست های ضد ایرانی شد و تاکید کرده بود که ما نباید بگذاریم دهه‌ها دوستی و برادری بین دو کشور، تحت تاثیر اقدام گروهک‌های تروریستی قرار گیرد که ما و شما م‌ دانیم از کجا تامین مالی و تسلیحاتی می شوند.
براساس این گزارش رییس جمهوری ایران خطاب به عمران خان روابط دو ملت بزرگ ایران و پاکستان را در منطقه بی نظیر عنوان کرده و تاکید کرده بود که مسوولان ارشد دو کشور برای حفظ و تقویت روابط دوستانه دو ملت، مسوولیت سنگینی برعهده دارند و نباید اجازه دهند مشتی تروریست که ابزار و وسیله دیگر کشورها هستند، میان تهران – اسلام آباد فاصله بیندازند.
نخست وزیر پاکستان نیز در این تماس تلفنی با بیان اینکه' امیدوارم به زودی از ایران دیدار کنم'، اطمینان داد که ارتش و دولت پاکستان تمام تلاش خود را برای از بین بردن تروریست ها بکار خواهند گرفت و اجازه نخواهند داد این تروریست ها از خاک این کشور علیه همسایگان و به ویژه مردم ایران استفاده کنند.
/انتهای پیام/