کاهش ۳۰ درصدی برداشت پیاز در چهارمحال و بختیاری
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 04 مرداد 1400 - 10:13
شهرکرد- رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کشت پیاز در مزارع کشاورزی استان ۳۰ درصد کاهش داشته است، گفت: برداشت پیاز در استان تا آخر شهریور ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عطاء الله ابراهیمی گفت: در سال زراعی جاری پیاز در ۴۹۵ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری کشت شد.
وی افزود: سطح زیر کشت پیاز در مقایسه با سال گذشته به دلیل خشکسالی ۳۰ درصد کاهش داشته است.
به گفته رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری متوسط عملکرد این محصول ۷۲ تن در واحد هکتار است و برداشت تا آخر شهریور ماه در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.
ابراهیمی افزود: سفید و زرد از ارقام پیاز در استان چهارمحال و بختیاری است و بیشترین سطح زیرکشت پیاز در شهرستان بروجن، فارسان، شهرکرد، کوهرنگ و کیار قرار دارد.
به گفته رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری پیاز تولید استان علاوه بر مصرف داخل به تهران، گرگان و یزد ارسال میشود.