خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۰۰ درصدی سرمایه گذاری صنعتی در زنجان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 مرداد 1400 - 09:13
زنجان-رئیس سازمان صمت زنجان گفت: طی ۴ ماهه نخست سال جاری میزان سرمایه گذاری صنعتی در استان زنجان از رشد قابل توجه ۲۰۰ درصدی برخوردار بوده است.
اندازي،محصولات،صنعتي،ساخت،ميزان

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر فغفوری گفت: میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در واحدهای صنعتی راه اندازی شده در چهار ماه اول امسال بالغ بر ۲۵ هزار و ۳۶۹ میلیارد ریال می‌باشد که این میزان در مدت مشابه سال قبل بالغ بر ۸ هزار و ۴۷۸ میلیارد ریال بوده است.
وی تصریح کرد: بیشترین سرمایه گذاری صورت گرفته در این مدت به ترتیب در گروه صنعتی ساخت کاغذ و محصولات کاغذی و تولید توتون و تنباکو و نیز ساخت مواد و محصولات شیمیایی می‌باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان یادآور شد: در این مدت ۴۹ واحد صنعتی راه اندازی و به صنایع استان افزوده شده است که بیشتر واحدهای راه اندازی شده در حوزه ساخت فلزات اساسی و محصولات غذایی و آشامیدنی بوده است.
فغفوری افزود: با راه اندازی این صنایع در استان زمینه اشتغال یکهزار و ۸۵۲ نفر فراهم گردید که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد ۳۱ درصدی برخوردار بوده است.