خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طیبی: نمی‌توان مقابل بارسلونا بازی کنم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 12:20
بازیکن تیم ملی فوتسال گفت: مصدومیت شدیدی دارم و نمی‌توانم به بازی با بارسلونا برسم.
بازي،بارسلونا،تيم،فوتسال،روز،آتل

حسین طیبی بازیکن تیم ملی فوتسال ایران و باشگاهی غیرت قزاقستان در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: خدا رو شکر وضعیتم در تیم غیرت خوب است تیم ما برای بازی در جام باشگاه اروپا خود را آماده می کند و ۱۰ روز دیگر با تیم بارسلونا بازی داریم این مسابقات در آلماتی قزاقستان برگزار می‌شود.
ملی پوش فوتسال ایران درباره مصدومیت خود و اینکه آیا به بازی با بارسلونا خواهد رسید یا نه گفت: دکتر‌ها به من گفتند که تا یک ماه نباید بازی کنم و ما ۱۰ روز دیگر با بارسلونا بازی داریم اگر شفاف بخواهم بگویم به این بازی نخواهم رسید.
وی ادامه داد: همه این شرایط ۷ الی ۸ روز دیگر مشخص می‌شود.
باید از دستم عکس بگیرم بعد مشخص می‌شود که می‌توانم بازی کنم یا نه.
طیبی بازیکن سابق گیتی پسند اصفهان درباره شرایط مصدومیتش بیان داشت: شرایطم خیلی سخت است الان تمرین‌های اختصاصی انجام می‌دهم حتی در تمرین‌های گروهی شرکت نمی‌کنم، چون با کوچکترین ضربه مصدومیتم تشدید می‌شود.
وی افزود:، ولی امیدوارم تا زمان بازی بارسلونا بتوانم خودم را به بازی برسانم و امیدوارم که داوران بازی بگذارند که من با آتل وارد مسابقات شوم.
انتهای پیام/
با آتل وارد زمین بازی می‌شوم