خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرویس فرهنگی و هنری

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 03 مرداد 1400 - 14:31
مقام‌های سعودی از برگزاری موفقیت‌آمیز مراسم حج امسال بدون هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.
مراسم،حج،كرونا،زائران،ويروس،مذهبي

مقام‌های سعودی از برگزاری موفقیت‌آمیز مراسم حج امسال بدون هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.
به گزارش ایسنا به نقل از عرب‌نیوز، مقام‌های حج، امنیتی و بهداشتی عربستان سعودی اعلام کردند طرح‌های آن‌ها برای برگزاری این مراسم مذهبی با موفقیت انجام شده و هیچ مورد جدی از مشکلات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا و یا دیگر بیماری‌ها گزارش نشده است.
حجاج به صورت معمول سه روز در منطقه منا می‌مانند اما این امکان وجود دارد که دو روز را در این مکان سپری کنند به شرط آن‌که زائران پیش از غروب آفتاب روز دوم محل را ترک کنند.
این موضوع که به آن «تعجُل» می‌گویند در برخی موارد خاص چون شرایط کرونایی امسال به کار گرفته شد.
برای دومین سال پیاپی مراسم مذهبی حج با حضور حداقلی زائران به سبب همه‌گیری ویروس کرونا برگزار شد و امسال ۶۰ هزار ساکن عربستان که به طور کامل واکسینه شده‌اند برای حضور در این مراسم انتخاب شدند.
زائران مراسم حج امسال از میان بیش از ۵۵۸ هزار نفر ساکن عربستان بین ۱۸ تا ۵۶ سال بدون سابقه بیماری مزمن و از طریق یک سیستم آنلاین انتخاب شدند؛ این در حالی است که در سال ۲۰۱۹ و پیش از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا در مجموع ۲.۵ میلیون نفر از سراسر جهان در این مراسم مذهبی شرکت کردند.
حج سال گذشته با کمترین شمار زائران در تاریخ معاصر برگزار شد و در نهایت بنابر گزارش رسانه‌ها با حضور ۱۰ هزار زائر همراه بود.
مراسم حج ۲۰۲۱ از تاریخ ۲۶ تا ۳۱ تیرماه برگزار شد.
انتهای پیام