خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار نتایج نهایی واکسن اسپونتیک وی تا آبان ماه

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | یکشنبه، 03 مرداد 1400 - 07:12
وزیر بهداشت روسیه می‌گوید: نتایج نهایی آزمایشات واکسن اسپونتیک وی تا ماه اکتبر (آبان ماه) آماده می‌شود.
واكسن،نتايج،آماده،روسيه،ماه

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری تاس به نقل از تاس، میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه می‌گوید: نتایج نهایی آزمایشات واکسن اسپونتیک وی تا ماه اکتبر (آبان ماه) آماده می‌شود.
تا به امروز، روسیه چهار واکسن علیه ویروس کرونا را تایید کرده که شامل واکسن‌های اسپونتیک‌وی، اپی‌واک کرونا، اسپونتیک لایت و کووی‌واک می‌شود.
نتایج نهایی آزمایشات بالینی واکسن اسپونتیک وی که نخستین واکسن روسیه و اولین واکسن دنیا برای کنترل بیماری همه‌گیر است تا ماه اکتبر آماده و نتایج آزمایشات سایر واکسن‌های روسی تا پایان سال ۲۰۲۱ - اوایل سال ۲۰۲۲ آماده خواهد شد.
وزیر بهداشت روسیه اظهار داشت: «امروز، مشاهدات در حال اتمام است، تا ماه اکتبر (آبان) گزارشات مربوط به واکسن اسپونتیک وی آماده خواهد شد.
در مورد واکسن‌های دیگر، ما در حال برنامه ریزی برای پایان سال ۲۰۲۱ و آغاز سال ۲۰۲۲ هستیم و در سه ماهه اول سال آینده میلادی نتایج نهایی واکسن کووی‌واک را ارائه می‌کنیم».
میخائیل موراشکو ادامه داد: «حجم معاینات و مشاهدات بسیار زیاد است.
و من بسیار متشکرم از جامعه پزشکی بخاطر داده‌های عظیمی که به منظور اطلاع رسانی در مورد مراحل پس از واکسیناسیون در اختیار ما گذاشته‌اند».
انتهای پیام/