کاظمی: گزارش وزرا از سیل قانع کننده نبود
نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش وزرای راه، کشاورزی، نیرو و کشور درباره سیل به نمایندگان در صحن علنی گفت: این گزارش قانع کننده نبوده و مردم سیل زده منتظراجرای اقدامات و وعدههای دولت درباره پرداخت خسارت ۵ هزار میلیارد تومانی هستند.

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش وزرای راه، کشاورزی، نیرو و کشور درباره سیل به نمایندگان در صحن علنی گفت: این گزارش قانع کننده نبوده و مردم سیل زده منتظراجرای اقدامات و وعدههای دولت درباره پرداخت خسارت ۵ هزار میلیارد تومانی هستند.
سیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به توضیحات وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نیرو، کشور و رئیس سازمان هواشناسی در مجلس گفت: انتظار شهرهای سیل زده از اظهارات وزرا در صحن علنی مجلس بیش از این حرفهاست و به هیچ وجه گزارشات آنها را قانعکننده ندانستم.
وی افزود: انتظار مردم سیل زده حوزه انتخابیه پلدختر اسکان موقت در سریعترین زمان ممکن است ضمن اینکه ارتباط ۴۰ روستا قطع است و باید با پل شناور و به هر شکل دیگر ارتباط این روستاها با دیگر مناطق برقرار شود.
نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:فشار زیادی بر مردم سیلزده پلدختر وجود دارد و باید این فشار از روی دوش آنها ببرداشته شود چرا که حجم مناطق تخریبی معمولان، پلدختر و روستاهای آن بسیار زیاد است.
ضمن اینکه بحث جانمایی روستاهای جدید هم هر چه سریعتر صورت گرفته و ساخت و ساز در آن مناطق سریعا اجرایی شود.
کاظمی گفت: لایروبی رودخانه کشکان و احداث دیوارههای آن و بازرسی دائم از این رودخانهها و احیای جاده پلدختر به خرمآباد از دیگر درخواستهای مردم سیل زده این شهرستان است و این در حالی است که میتوان با احداث ۴ تا ۵ تونل این جاده را متصل کرد.
وی افزود: زندگی و رگ حیات منطقه به رفت و آمد به جاده پلدختر وخرمآباد است و به همین خصوص بارها با وزیر راه و شهرسازی صحبت کردم.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان در بخش کشاورزی به مردم این منطقه خسارت وارد شده و از حجتی میخواهم که هر چه سریعتر دستور این پرداختها صادر و ساماندهی در این خصوص صورت گیرد.
کاظمی اظهار داشت: ۵هزار میلیارد تومان خسارت به زیرساختها و منازل مردم اصناف و حوزههای تجاری و کشاورزی در حوزه انتخابیه پلدختر برآورد شد که هر چه سریعتر دولت باید به تعیین تکلیف این پرداخت و اجرای پروژهها اقدام کند.
این در حالی است اگر این خسارتها پرداخت شود تازه پلدختر به وضعیت قبل از سیل بازمیگردد.
وی با اشاره به مطالبه مردم پلدختر برای احداث ۴ سد در این حوزه آبی گفت: اگر این سدها در سالهای پیش احداث شده بود چنین بلایی بر سر استان لرستان و خوزستان نمیآمد چرا که این سدها میتوانست سوپاپ اطمینان برای استان خوزستان باشد و به همین دلیل وزارت نیرو بر لزوم احداث این سدها اعتراف کرده و گفته اگر این سدها وجود داشت خسارت خیلی کمتر بود لذا بهتر است مسئولان ارشد وزارت نیرو به نتایج مطالعاتی احداث این سدها اهمیت میدادند.
نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی گفت: آبخیزداری و ایجاد سدهای خاکی میتواند از سوی وزارت جهاد کشاورزی اجرایی شود و با توجه به اینکه پلدختر و اطراف آن در زمره مناطق کوهستانی به حساب میآید اگر بندها و سدهای خاکی احداث میشد خسارت به زندگی مردم آنقدر نبود.
کاظمی گفت: نامهای به رحمانی فضلی وزیر کشور و محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی نوشته و درخواست مردم سیل زده لرستان و اطراف آن را به آنها گوشزد کردم و انتظار و توقع آنها را بیان کردم.
بهتر است دولت هر چه سریعتر به پرداخت خسارت سیل زدگان و خسارت وارده سنگین کشاورزی و حوزه آبخیزداری اقدام عاجلی را انجام دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان گرامی با ثبت سوژه ای در بخش «فارس من» با عناوین «طرح تعادل هیدرولیکی سدها و دریاچه های کشور روشی برای مقابله با سیل» ، «بررسی لزوم احداث کانال بزرگ زاگرس پس از سیل فروردین ۹۸» ، «تهدید سیلاب های اخیر را به فرصت رونق تولید تبدیل کنیم» ، «اهمیت اجرای پروژه های انتقال آب بین حوضه ای برای کنترل سیلاب و سیل در کشور» ، «آقای رئیس جمهور!سیلاب مردم گلستان را برد!» و «رئیس جمهور چتر بدست را چه غم از سیل» خواستار پیگیری این موضوع شدند.
انتهای پیام/