خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان تلخ لیگ هجدهم برای بازیکن محروم استقلال

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 11:20
احتمال دارد بازیکن محروم تیم فوتبال استقلال در پایان فصل قراردادش با آبی پوشان پایتخت تمدید نشود.
فرشيد،باقري،استقلال،تيمش،برود

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، فرشید باقری بازیکن تیم فوتبال استقلال که پس از درگیری در رختکن این تیم در بازی برابر پرسپولیس از سوی مدیریت استقلال و وینفرد شفر از حضور در تمرینات و بازی‌های تیمش منع شد همچنان با محروم است و نمی‌تواند برای آبی پوشان به میدان برود.
فرشید باقری تنها تا پایان فصل با استقلالی‌ها قرارداد دارد و شنیده می‌شود طرفین برای تمدید قرارداد تمایلی ندارند و این بازیکن به دلیل محرومیت شانس کمی برای حضور در رقابت‌های تیمش در لیگ برتر و آسیا دارد مگر اینکه بخشیده شود تا بتواند تا پایان فصل حداقل در یکی - ۲ بازی به میدان برود.
با توجه به اتفاقاتی که فرشید باقری در چند هفته اخیر رقم زده احتمال بخشش او کم خواهد بود.
بیشتر بخوانید: منشا: مسئولان پرسپولیس به من احترام نگذاشتند/ به دربی بعد فکر می‌کنیم
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال