خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل به زیرساخت‌های اراک ۱۱۰۰ میلیارد تومان خسارت زده است

مهر | سیاسی | یکشنبه، 25 فروردین 1398 - 11:16
نماینده مردم اراک در مجلس گفت: بر اثر وقوع سیل در استان اراک، حدود هزار و صد میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های این استان وارد شده است.
استان،سيل،شوراي،اراك،وقوع

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مقدسی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی درباره وقوع سیل در استان اراک گفت: براساس اعلام سازمان هواشناسی میزان بارش‌های صورت گرفته در استان مرکزی بسیار زیاد بود اما با اقدامات بسیار خوب مدیریت بحران آب استان، شورای تأمین، فرمانداران و دیگر دست اندرکاران، خسارت‌های این استان تا حد زیادی کاهش یافت.
وی افزود: با وجود این متأسفانه حدود هزار و صد میلیارد تومان به زیرساخت‌های استان اراک براثر وقوع سیل و سیلاب‌های اخیر خسارت وارد شده است.
مقدسی تصریح کرد: لازم است از رئیس مجلس شورای اسلامی که از مناطق سیل زده استان مرکزی بازدید به عمل آورد و در جلسه شورای هماهنگی استان هم حضور یافت، تشکر ویژه کنم.
نماینده مردم اراک بیان کرد: متأسفانه همه شهرهای استان مرکزی براثر وقوع سیل آسیب‌های جدی دیده اند که لازم است این خسارت‌ها پرداخت شود.
وی با تأکید بر اینکه مجلس با آمادگی لازم در خدمت دولت است تا از این مشکل عبور کنیم، خاطرنشان کرد: لازم است از مردم عزیزمان تشکر ویژه داشته باشم که نمایش بسیار خوبی از همبستگی و نوع دوستی را نشان دادند و همه ما باید در کنار هم این مشکل را حل کنیم.