خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتابی که از پدیده‌ای رایج و عجیب در آمریکا پرده برمی دارد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 02 مرداد 1400 - 04:06
کتاب «مرگ‌های ناامیدی» اثر آن کیس و آنگس دیتون با ترجمه پرناز طالبی در انتشارات سروش منتشر شد.
طبقه،كتاب،كارگر،آمريكا،نااميدي،زندگي،افزايش،كيس،ديتون

معرفی کتاب؛
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، کتاب «مرگ‌های ناامیدی» اثر آن کیس و آنگس دیتون با ترجمه پرناز طالبی در انتشارات سروش از پدیده‌ای عجیب، اما رایج در جامعه سرمایه داری آمریکا می‌گوید.
مرگ‌هایی که ناشی از خودکشی، مصرف بیش از حد مواد مخدر و الکل روی می‌دهد.
این مسئله در دهه‌های اخیر میان طبقه کارگر آمریکا پیوسته افزایش یافته است.
بیشتربخوانید
دو اقتصاددان برجسته آمریکایی کتاب را نوشتند.
همین امر نشان می‌دهد چگونه کاستی‌های این نظام به از بین رفتن مشاغل، افول سطح زندگی طبقه کارگر و ارزش‌های آن به تبع آن به زوال زندگی افراد منجر می‌شود.
نویسندگان کتاب به مجموعه عوامل اقتصادی و اجتماعی که شرایط طبقه کارگر را در دهه اخیر رقم زدند و زندگی را برای این طبقه میانسال سفیدپوست دشوارتر کرده اند، پرداختند.
نابرابری شهرنشینی، شکاف آموزشی و تحصیلات، نظام بهداشت گران قیمت و ناکافی از جمله عواملی هستند که از آن‌ها با عنوان عوامل موثر در افزایش نرخ مرگ و میر در قشر کارگر یاد می شود.
«مرگ‌های ناامیدی» نشان می‌دهد این شرایط چگونه به تضعیف جایگاه نیروی کار و افزایش قدرت شرکت‌های بزرگ شده منجر شد و جریان ثروت را از اقشار کم درآمد به سمت طبقه ثروتمند سوق داد.
کیس و دیتون می‌گویند اقتصاد آمریکا از خدمت به مردم معمولی فاصله گرفته است و اکنون در خدمت شرکت ها، مدیران و مالکان آن‌ها قرار دارد.
کتاب «مرگ‌های ناامیدی» تلاش می‌کند تصویری واقعی از جامعه سرمایه داری آمریکا که همواره با عنوان ساختار‌هایی که فرصت‌های برابر دارند به تصویر کشیده شده است، نشان دهد.
انتهای پیام/