خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلیل غیبت نخست‌وزیر ژاپن در افتتاحیه چیست؟

فارس | برگزیده، ورزشی | جمعه، 01 مرداد 1400 - 08:52
شینزو آبه نخست‌وزیر سابق ژاپن در مراسم افتتاحیه المپیک شرکت نمی‌کند.
المپيك،مراسم،آبه،افتتاحيه

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک توکیو عصر امروز برگزار خواهد شد این در حالیست که شینزو آبه نخست‌ وزیر سابق ژاپن در این مراسم غیبت دارد.
شینزو آبه نقش بسیار مهمی در گرفتن میزبانی المپیک ایفا کرد و توانست با ارتباطات خود در سال ۲۰۱۳ میزبانی المپیک را برای سامورایی‌ها بگیرد.
با توافق او و توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک بازی‌های توکیو به دلیل بحران کرونا یکسال به تعویق افتاد.
این مقام ۶۶ ساله سال گذشته به دلایل شخصی از سمت خود کناره‌گیری کرد و با وحود تلاش‌هایی که برای برگزاری المپیک داشته در مراسم افتتاحیه غایب خواهد بود.
شبکه NHK ژاپن گزارش کرد با اعلام شرایط اضطراری در توکیو به دلیل شیوع ویروس کرونا، آبه در مراسم افتتاحیه المپیک شرکت نمی‌کند.
انتهای پیام/