خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیوستن رژیم صهیونیستی به اتحادیه آفریقا به‌عنوان عضو ناظر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 31 تیر 1400 - 21:41
وزیر خارجه رژیم اشغالگر صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم به‌عنوان عضو ناظر به اتحادیه آفریقا پیوسته است.
رژيم،اسرائيل،خارجه،آفريقا،صهيونيستي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیاالیوم، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه اعلام کرد که این رژیم به‌عنوان عضو ناظر، به اتحادیه آفریقا که ۵۵ عضو دارد پیوسته است.
یائیر لاپید، وزیر امور خارجه رژیم اشغالگر صهیونیستی در بیانیه‌ای در این باره مدعی شد: امروز، روز جشن روابط اسرائیل و آفریقا است.
این دستاورد دیپلماتیک، نتیجه تلاش بی‌وقفه وزرات خارجه و سفارت‌خانه‌های اسرائیل در قاره آفریقا است و بخش مهمی از تقویت روابط خارجی اسرائیل به‌شمار می‌رود.
وزیر خارجه رژیم اشغالگر قدس همچنین مدعی شد: اسرائیل با ۴۶ کشور قاره آقریقا رابطه و شراکت و همکاری گسترده در زمینه‌های مختلف ازجمله تجارت و بازرگانی دارد.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادامه داد: اسرائیل در سال‌های اخیر روابط دیپلماتیک خود با چاد و گینه را برقرار کرد و سودان نیز پس از توافقنامه ابراهیم روابط خود را با ما عادی کرد.
برای اولین بار از سال ۲۰۰۲ تاکنون، ادماسو العلالی، سفیر رژیم غاصب صهیونیستی در اتیوپی، استوارنامه خود را به‌عنوان عضو ناظر به اتحادیه آفریقا ارائه کرد.
انتهای پیام/