خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اثربخشی ۶۰ درصدی واکسن‌های موجود دنیا در برابر دلتا کرونا

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 30 تیر 1400 - 18:41
عضو اتاق فکر بنیاد برکت گفت: در حال حاضر کشور در وضعیت وخیم مواجهه با کرونا به سر می برد و لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.
كرونا،بيماري،دلتا،محرز،ماسك،بركت،بنياد

محرز خبر داد؛
مینو محرز عضو اتاق فکر بنیاد برکت و متخصص عفونی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به لزوم زدن ماسک حتی بعد از تزریق واکسن کرونا اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت بیماری کرونا در کشور خوب نیست و اکثر مناطق کشور از نظر رنگ بندی قرمز است و مردم باید شیوه نامه‌ها را به طور دقیق رعایت کنند.
او ادامه داد: واریانت جدید دلتا کرونا از قدرت سرایت پذیری بالایی برخوردار است و متاسفانه شدت بیماری در نوع دلتا کرونا نسبت به جهش‌های قبلی افزایش داشته است و همین موضوع باعث شده تا شاهد ابتلای خانوادگی به بیماری کرونا باشیم.
عضو اتاق فکر بنیاد برکت تاکید کرد: در حال اثر بخشی واکسن‌های موجود در دنیا در برابر دلتا کرونا در حدود ۶۰ درصد است و لذا افرادی که در تجمعات ماسک نزده اند سبب شده اند بیماری کرونا به سایر اعضای خانواده که واکسینه نبوده منتقل شود.
محرز گفت: مردم باید فاصله گذاری اجتماعی را به طور دقیقی رعایت کنند و دست‌های خود را با آب و صابون شستشو بدهند و برای حفظ جان خود از تردد‌های غیر ضروری بپرهیزند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /