خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را تمدید کرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 تیر 1400 - 09:18
رئیس جمهور آمریکا طی بیانیه‌ای خطاب به کنگره این کشور، حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را به بهانه ادامه فعالیت‌های تهدید کننده برای امنیت ملی آمریکا تمدید کرد.
ادامه،ملي،لبنان،بايدن،اضطراري

به گزارش مشرق، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه (به وقت تهران) طی بیانیه‌ای خطاب به کنگره این کشور، حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را به بهانه ادامه فعالیت‌های تهدید کننده برای امنیت ملی آمریکا تمدید کرد.
در این بیانیه آمده است، دستور اجرایی حالت اضطراری ملی درباره لبنان که از اول آگوست سال ۲۰۰۷ آغاز شده، پس از تاریخ ۱ آگوست ۲۰۲۱ نیز ادامه خواهد یافت.
در بیانیه بایدن که توسط کاخ سفید منتشر شده، ادعا شده است: «ادامه فعالیت‌های بخصوص نظیر ادامه انتقال سلاح ایران به حزب‌الله که شامل سامانه‌های تسلیحاتی پیچیده فزاینده بوده در راستای تضعیف حق حاکمیت لبنان است و در بی ثباتی اقتصادی و سیاسی منطقه نقش داشته و تهدید فوق‌العاده و غیر معمولی برای امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا به شمار می‌آید».
بایدن در ادامه نوشت: «به همین دلیل، من تصمیم گرفتم که ادامه شرایط اضطراری ملی درباره لبنان ضروری است».