سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا ۳ قربانی دیگر از یزد گرفت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 29 تیر 1400 - 23:01
یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در طول شبانه روز گذشته سه نفر دیگر در استان یزد بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
كرونا،استان،بيمار،نفر،شادكام

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از هزار و ۶۳۲ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۷۲۰ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۶۱ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند و ۶۵۹ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در شبانه روز گذشته، سه بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.
وی اظهار داشت: با توجه به افزایش موارد مثبت، رعایت پروتکل های بهداشتی بیش از پیش حائز اهمیت است و همکاری آحاد مردم جامعه و حمایت تمامی ارگان ها را می طلبد.
نوری شادکام ادامه داد: در حال حاضر ۸۶۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۴۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند.