خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوا در استان‌های شمالی تا ۸ درجه خنک می‌شود/ بارش باران در برخی نقاط کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 29 تیر 1400 - 21:53
ضیائیان گفت: دمای هوا تا یکشنبه در اردبیل و سواحل خزر تا ۸ درجه و در شمال غرب کشور تا ۵ درجه خنک‌تر می‌شود اما در سایر نقاط کشور دما افزایش می‌یابد.
وزش،باد،جنوب،روز،ضيائيان،ارتفاعات،باران،درجه،شرق

کارشناس هواشناسی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه امشب در جنوب استان‌های سیستان‌وبلوچستان، کرمان، هرمزگان ، بوشهر، دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس واقع در استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، شرق خوزستان، ارتفاعات البرز مرکزی، بارش باران و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود گفت: در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در هرمزگان، جنوب کرمان، جنوب و نیمه غربی فارس، ارتفاعات مرکزی و جنوبی زاگرس در کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری خوزستان و ارتفاعات البرز مرکزی در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر و رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.
ضیائیان یادآور شد: روز جمعه به‌سبب شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر در استان‌های گیلان‌، غرب مازندران و اردبیل به‌تدریج افزایش ابر بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس هواشناسی توضیح داد: روز شنبه بارش‌ها علاوه‌ بر استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل، در شمال آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، جنوب فارس و ارتفاعات هرمزگان، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان بیان کرد: اردبیل و استان‌های ساحلی خزر از امشب تا روز یکشنبه ۴ تا ۸ درجه خنک‌تر می‌شوند همچنین شمال غرب کشور تا یکشنبه ۳ تا ۵ درجه خنک‌تر می‌شود و در سایر مناطق کشور دمای هوا روند افزایشی خواهد داشت.
او یادآور شد: در پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور در استان‌های سمنان، شرق و جنوب شرق خراسان‌رضوی ،خراسان‌جنوبی، یزد، شرق کرمان و سیستان‌وبلوچستان به‌ویژه منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردوخاک و احتمال کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.
ضیائیان درباره آب‌وهوای استان تهران گفت: فردا آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری در اواسط روز همراه با وزش باد خواهد بود.
بیشترین دمای پایتخت به ۳۸ درجه و کمترین آن به ۲۸ درجه می رسد.
انتهای پیام/