خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مشهد به ۴۵ درصد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 29 تیر 1400 - 13:12
مدیر بهداشت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به طور کلی در همه مجموعه‌های مناطق تحت پوشش این دانشگاه به ۴۵ درصد کاهش یافته است.
رعايت،دانشگاه،رضوي،مشهد،بهداشتي،علوم،پزشكي،ميزان،درصد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر بهداشت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به طور کلی در همه مجموعه‌های مناطق تحت پوشش این دانشگاه به ۴۵ درصد کاهش یافته است.
علی اصغر حسنی اظهار کرد: در شرایط قرمز کرونایی فقط مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند و فعالیت پاساژها، اماکن ورزشی، تمام اماکن سربسته نظیر تالارهای عروسی سر بسته، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی و پیتزا فروشی‌ها در فضای سر بسته ممنوع است.
وی خاطر نشان کرد: با کمال تاسف میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه ابعاد شامل استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، تهویه مناسب و ضد عفونی، شکل گیری اجتماعات و دورهمی‌ها در استان خراسان رضوی و کشور کاهش یافته است و این در حالی است که انتقال گونه هندی ویروس کرونا در موج پنجم خطرناکتر و سرایت بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه بانک‌ها بیشترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خراسان رضوی را دارند، افزود: بر اساس نظارت‌ها و بررسی‌های انجام شده میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌های استان ۹۴ درصد گزارش شده است.
وی ادامه داد: بر طبق این بررسی‌ها میزان رعایت پروتکل‌ها در سازمان‌ها و ادارات خراسان رضوی ۸۸ درصد و در نانوایی‌ها ۷۸ درصد است.
به گزارش وبدا، حسنی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظارت‌کننده است و برخورد با متخلفان در حوزه واحدهای صنفی به اداره اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سپرده شده است.
مدیر بهداشت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: با این حال طی ۲۵ خردادماه تا ۲۵ تیرماه امسال بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و فروشگاه‌ها توسط بازرسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مناطق تحت پوشش انجام شده است.
به گفته وی، طی این مدت ۱۲۱۵ مورد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند و ۲۱۵ مرکز و کارگاه‌های غیر مجاز مواد غذایی تعطیل و پلمب شدند.
انتهای پیام