سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میانگین سرعت جهانی اینترنت استارلینک به بالاتر ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه رسید

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 29 تیر 1400 - 12:18
اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت استارلینک نشان می‌دهد میانگین سرعت دانلود این اینترنت از ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه گذشته است.
سرعت،كاربران،تاخير،استارلينك،دانلود،اروپا،مگابيت

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اینترنت استارلینک سرویس جدیدی را راه اندازی کرده که نشان می‌دهد میانگین سرعت دانلود آن از ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه گذشته، در این سرویس می‌توانید مشاهده کنید اینترنت استارلینک در کدام منطقه سریع‌تر و در کدام منطقه کندتر عمل می‌کند.
در همین راستا طبق اعلام کارشناسان، کاربران مقیم اتحادیه اروپا این شبکه نسبت به کاربران آمریکایی از سرعت اینترنت بیشتری برخوردار هستند و میانگین سرعت دانلود در اروپا ۱۷۶ مگابیت، سقف و کف سرعت نیز ۴۲۲ و ۲.۲ مگابیت است.
آخرین جزئیات از سرعت اینترنت استارلینک
این در حالی است که میانگین تاخیر در بین کاربران اروپایی ۳۳.۴ میلی‌ثانیه در بین آمریکایی‌ها تاخیر ۵۱ میلی‌ثانیه‌ای است و اگر با دقت بیشتری به موضوع توجه داشته باشید، بالاترین تاخیر ثبت شده برای کاربران آمریکا ۹۸۵ میلی‌ثانیه بوده و کاربران اروپایی در بدترین شرایط ممکن یک سوم این تاخیر را تجربه کرده‌اند.
بیشتر بخوانید
در حال حاضر پایین‌ترین تاخیر در اتحادیه اروپا ۱۸ میلی‌ثانیه و برای کاربران آمریکایی ۱۱ میلی‌ثانیه است.
همچنین ابزار اطلاعات استارلینک تقسیم‌بندی جغرافیایی خود را به سه دسته اروپا، آمریکا و جهان محدود کرده و نمودار‌هایی پیرامون سرعت دانلود در آمریکا، بریتانیا، دانمارک، فرانسه، هلند و استرالیا وجود دارد.
طق اعلام کارشناسان نمودار‌ها سرعت دانلود را در سه ماه اخیر نشان داده‌اند و در این بازه زمانی استرالیا بالاترین سرعت دانلود جهانی را داشته که البته این کشور نسبت به آمریکا و اروپا کاربران بسیار کمتری در فضای مجازی دارد و بخشی از علت این سرعت بالا می‌تواند مربوط به همین پایین بودن تعداد کاربر باشد.
طبق اعلام ایلان ماسک، سرعت شبکه به ۳۰۰ مگابیت و تاخیر آن به زیر ۲۰ میلی‌ثانیه باید برسد و در حال حاضر استارلینک توانسته تنها یک سوم ماهواره‌های مدنظر خود را به مدار ارسال کند.
انتهای پیام/