خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه پیش‌بینی برای شهردار تهران مطرح است؟

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 29 تیر 1400 - 10:41
منتخب شورای ششم پایتخت گفت: هنوز هیچ پیش بینی برای گزینه احتمالی شهردار تهران از میان لیست ارائه شده وجود ندارد و باید منتظر برنامه‌ نامزدها بود.
ليست،بررسي،برنامه،گزينه

به گزارش مشرق، مهدی بابایی، درخصوص لیست منتشر شده از نامزدهای احتمالی جایگاه شهردار تهران گفت: یا بررسی لیست قبلی، افرادی که تناسب بیشتری با مدیریت شهری داشتند از لیست انتخاب و لیست جدید ۱۲ نفره منتشر شده است.
بیشتر بخوانید: تعطیلی تمامی مراکز ورزشی شهرداری تهران
وی افزود: تاکنون هیچ احتمالی درباره اینکه چه کسی احتمال بیشتری برای رفتن به ساختمان شهرداری را دارد، وجود ندارد و باید منتظر بررسی برنامه نامزدها باشیم.
منتخب شورای شهر ششم عنوان کرد: نامزدهای انتخابی باید برنامه خود را به شورا ارائه دهند و با بررسی آن برنامه، یک لیست سه نفره تهیه خواهد شد و سپس از میان آن سه گزینه شهردار پایتخت انتخاب می‌شود.
بابایی تاکید کرد: فعلاً هیچ گمانه زنی نسبت به گزینه احتمالی وجود ندارد و اخبار حاشیه از پیرامون این موضوع صحت ندارد چرا که برای انتخاب گزینه مناسب باید برنامه نامزدها بررسی شود.