خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویب سند راهبردی اعتلای بسیج/ خدمت‌رسانی به مردم اولویت بسیجیان است

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 28 تیر 1400 - 15:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین از تصویب سند راهبردی و ۱۰ ساله اعتلای بسیج خبر داد و گفت: این سند، محور تمام برنامه‌ها در بسیج خواهد بود.
بسيج،اسلامي،سند،انقلاب،سمنان،استان،مستضعفين،بسيجيان،راهبردي،خدمت

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از تصویب سند راهبردی و ۱۰ ساله اعتلای بسیج خبر داد و گفت: این سند، محور تمام برنامه‌ها در بسیج خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان اظهار کرد: سند راهبردی ۱۰ ساله اعتلای بسیج توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی تصویب و ابلاغ شده و هم‌اکنون نیز در حال پیگیری است.
او ادامه داد: سند راهبردی بسیج در تمام استان‌های کشور و در مرکز در حال پیاده‌سازی بوده و تلاش می‌شود تا در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی، این سند محور اجرای برنامه‌ها قرار گیرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: هدف اصلی بسیج، تحقق دولت اسلامی، جامعه اسلامی و ورود به مرحله تمدن سازی نوین اسلامی است و برنامه‌های مختلفی که در بسیج اجرا می‌شود، در این راستا خواهد بود.
سلیمانی با قدردانی از تلاش‌های نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان و همه بسیجیان این استان افزود: بسیج امروز رسالت عظیمی بر عهده دارد و باید در راستای صیانت از انقلاب و نظام اسلامی و خدمت به مردم، تلاش‌هایش با هدف و برنامه انجام شود.
او با بیان اینکه بسیج نیرویی مردمی و برخاسته از بطن جامعه است و همواره خود را در خدمت مردم می‌داند، اضافه کرد: پاسخگویی به‌موقع و در حد مقدورات به نیازهای مردم، امروز یکی از اولویت‌های اساسی در بسیج است که با حضور بسیجیان پیگیری می‌شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: کادرسازی برای انقلاب اسلامی یکی از رویکردهای مهم بسیج است که در سند راهبردی ۱۰ ساله اعتلای بسیج نیز به‌طور جدی پیگیری می‌شود.
سلیمانی اضافه کرد: بسیج دنبال بازآفرینی در گام دوم انقلاب است و از این رو، باید با استفاده از همه ظرفیت‌ها و تجربیات گذشته و با تکیه بر نیروی ایمان و خلوص نیروهای بسیجی در راستای خلق حماسه‌های جدی‌تر گام برداشت.
او ادامه داد: بسیج همواره برای فراهم آوردن بسترهای مناسب نقش‌آفرینی مردم تلاش می‌کند و خود را نیرویی مردمی و در خدمت جامعه می‌داند.
لزوم تقویت کمیت و کیفیت برنامه‌های بسیج
آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان نیز در این دیدار با بیان اینکه بسیج نهادی مقدس است که هر جا ورود پیدا کرده، پاکی و قداست را نیز با خود به همراه آورده است، گفت: بسیجیان باید همواره به سلاح ایمان و تقوا مجهز باشند و در برنامه‌های خود هدف‌گذاری را فراموش نکنند.
او ادامه داد: امروز انتظار می‌رود تا بسیج در فعالیت‌های خود به تقویت کمیت و کیفیت برنامه‌ها توجه بیشتری داشته باشد.
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان افزود: خروجی حضور در بسیج باید تربیت انسان‌های ممتاز و در تراز انقلاب اسلامی باشد و بسیجیان همواره به رفع مشکلات مردم و خدمت به جامعه توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام/۲۲۴۹/م/ی