خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات تحقق بودجه 97 استان اصفهان

فارس | استان‌ها | شنبه، 24 فروردین 1398 - 23:43
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: درآمد 6 هزار میلیاردی در سال 97 رشد قابل مقایسه‌ای نسبت به سال 96 داشت، بدون اینکه هیچ فشاری به مؤدیان مالیاتی وارد کند.<br/><br/>
استان،97،اصفهان،درصد،تخصيص،اعتبارات،بودجه،سازمان،98،استاني،ر ...

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: درآمد 6 هزار میلیاردی در سال 97 رشد قابل مقایسه‌ای نسبت به سال 96 داشت، بدون اینکه هیچ فشاری به مؤدیان مالیاتی وارد کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، نعمت اله اکبری عصر امروز در شورای اداری استان اصفهان اظهار کرد: سال گذشته در استان با فراز و نشیب روبرو بودیم، عملکرد ما در سال 97 بر اساس بودجه مصوبی که در اختیار استان قرار گرفته بود، درامدهای استان در سال 97 هفت هزار و 100 میلیارد تومان بودجه مصوب بود، که عملکرد صرفاً درامد استانی 6 هزار میلیارد اتفاق افتاد؛ 15 درصد عدم تحقق درامد استان بود؛ اگر درامدهای ملی به این افزوده شود اگرچه 100 درصد محقق نشد تا 97 درصدد تحقق را شاهد بودیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: درآمد 6 هزار میلیاردی در سال 97 رشد قابل مقایسه‌ای نسبت به سال 96 داشت، بدون اینکه هیچ فشاری به مؤدیان مالیاتی وارد کند و این مدیون همکاری‌های انجام شده در استان به ویژه سربازان گمنام امام زمان مجموعه اداره اطلاعات که کمیته‌ای با مجموعه دارایی و مالیاتی داشتند.
وی تصریح کرد: به لحاظ اعتبارات عمرانی که شامل طرح‌های ملی، ملی-استانی، استانی ویژه و استانی است، درمجموع یک هزار و 822 میلیارد مجموع اعتبارت عمرانی بوده از 79 طرح ملی با مبلغ 653 میلیارد با 60 درصد تخصیص داشتیم، بخش دوم اعتبارات ملی- استانی از 198 میلیارد تومان و 36 طرح 95 درصد تخصیص داشتیم، اعتبارات ملی که استانی شده بودند از جمله کوهرنگ، اعتبارات حوزه آب متوسط تخصیص آن 81 درصد بوده است که به فراخور از 20 تا 100 درصد تخصیص داشتیم.
اکبری در ادامه عنوان کرد: بخش سوم اعتبارات که صرفاً در بودجه استان لحاظ می‌شود از 345 میلیارد اعتبار صرفاً استانی از 22 تا 82 درصد تخصیص داشتیم؛ میانگین وزنی این بخش تخصیص 63 درصد برای استان اصفهان بوده است، اعتبارات متوازن درحال حاضر 23 درصد بیشتر تخصیص ندارد، 458 میلیارد تومان ردیف است که 54 درصد تخصیص گرفته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خاطرنشان کرد: در مجموع از هزار و 822 میلیارد اعتبارات عمرانی نزدیک به 57 درصد تخصیص داشتیم که شامل نقدی تا بعضاً 99 ساله بوده است؛ در سال 97 از ظرفیت‌هایی که به صورت ملی برای استان‌ها در قانون بودجه 97 تصویب شده ببود به حد قابل ملاحظه ای بهره بردیم که در سال 98 هم هست و هفته آینده ظرفیت‌های تبصره‌های بودجه 98 به تفکیک دستگاه‌ها استخراج شده دراختیار دستگاه‌ها قرار داده می‌شود تا از الان برای استفاده از این ظرفیت‌ها اماده باشند.
وی عنوان کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که در سال 97 آغاز شده بود؛ بحث اوراق تسویه خزانه بود که از این نوع اوراق نوع اول و دوم با همتی که مجموعه همکاران درحوزه دارایی و مجموعه ذی حسابی‌ها 1 هزار 250 میلیارد تومن از بدهی‌های استان را تسویه کنیم، که فرصت خوبی بود از نوع اول و دوم بهره کافی برده شد؛ البته هدف‌گذاری 2 هزار میلیارد تومان بود که استفاده شود در سال 98 از نوع اول استفاده بیشتری می‌شود چون در سال 98 تکرار شده و ظرفیت مناسبی است
اکبری توضیح داد: اوراق توسعه خزانه مطالباتی است که پیمانکاران ما از دستگاه‌های اجرایی داشتند یا درنوع دوم به بانک‌ها بدهکار بودن یا به نهادهای دولتی بدهی داشتند با پیگیری و جلسات روند برای اصفهان این رقم حاصل شد، از ظرفیت تبصره 19 اگرچه توقع بیشتری از ظرفیت استان اصفهان بود تا به امروز در بودجه 97 حدود 671 میلیارد تومان استفاده شد در مجموع بیش از اعتبارت اعتباراتی استانی توانستیم از 2 تبصره نزدیک به 2 هزار میلیارد بهره برده شد و امید می‌رود در سال 98 این رقم براساس میزان تلاش از آن بهره می‌برند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان خاطرنشان ساخت: درخصوص اعتبارات هزینه ای که 25 دستگاه اجرایی مشمولان هستند، با رقم 562 میلیارد تومن حدود 97 درصد تخصیص یافته است و در حال استفاده هستند.
وی اذعان داشت: قانون بودجه مشکلات خاص خود را دارد؛ منابع و مصارف 98 میزان 7 هزار و 100 میلیارد در سال 97 به حساب خزانه قرار بوده بریزیم شده 8 هزار و 500 میلیارد؛ در واقع این رقم رشدی است که دولت به سقف درآمدهای استان‌ها است 18.7 متوسط استان‌ها رشد داده و برای اصفهان 18.3 درنظرگرفته است یعنی ما قرار است با همین روش در سال 97 منابع درآمدی را به 8 هزار و 500 برسانیم.
اکبری یادآور شد: در ازای منابع درآمدی هزینه استان متوسط اعتبارات هزینه ای استان‌ها کشور 13.3 کشور و استان 16.4 بوده اگر چه تملک دارای ما در استان نسب به کشور رشد قابل ملاحظه ندارد؛ در سال 98 می‌توان بودجه خود را از فرصت‌های قانون بودجه 98 بهره ببریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان افزود: در دو سال گذشته بخشی از کسری‌ها و کاهش هزینه کمبود هزینه‌ای جاری استان را جبران کند؛ نمایندگان مجلس در حوزه اعتبارات عمرانی از مجلس 102 میلیارد و در طرح‌های استانی 117 میلیارد توسط نمایندگان مجلس افزوده شد.
اقدامات صمت اصفهان برای رونق تولید
در ادامه، اسفندیار احمدیه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان نیز درباره برنامه‌های عملیاتی سازمان در راستای رفع موانع تولید در استان بیان کرد: پیگیری تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری در استان، استفاده از حداکثر ظرفیت تولید موجود در استان و به کارگیری ظرفیت‌های خالی موجود، اصلاح فرآیندهای صدور مجوز، جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد پویایی در بازار محصول تولیدی استان افزایش میزان صادرات غیرنفتی استان، رفع موانع توسعه صادراتی استان از اقدامات انجام گرفته در این خصوص است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اصفهان عنوان کرد: برنامه‌های عملیاتی سازمان در راستانی فعالیت بخش معدن و صنایع معدنی حفظ وضعیت موجود تولید، توسعه فعالیت‌های معدنی دارای ارزش افزوده و حمایت از تجاری‌سازی فن توری‌های تولید استان بوده است.
انتهای پیام/63095/ج30/م