خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گوشت تازه دام قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 28 تیر 1400 - 09:12
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود و هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.
دام،دامپزشكي،استان،ذبح،گوشت،بهداشتي،جنوبي،دستكش

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود و هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.
محمد اصغرزاده، امروز دوشنبه ۲۸ تیرماه گفت: ۶۴ تیم دامپزشکی بر ذبح دام در روز عید قربان در استان نظارت خواهند داشت.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: برای کنترل بهداشتی کشتار دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی، دامپزشکی استان به طور فعال با تعداد ۲۹ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار مشتمل بر ۲۷ دامپزشک، ۵۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ نفر ناظر ذبح شرعی در روز عید قربان در کشتارگاه‌ها و ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و میادین عرضه دام مجاز آماده ارائه خدمات به همشهریان هستند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: مردم استان برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام‌های قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری شود.
اصغرزاده گفت: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌های دام استان و زیرنظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.
وی ادامه داد: وی یادآور شد: به منظور حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان، اجرای دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا درخصوص رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام