خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۸ درصد مشترکان نیمی از آب شرب گلستان را مصرف می کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 تیر 1400 - 08:47
گرگان- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: ۳۸ درصد از مشترکان آب گلستان پر مصرف بوده و ۵۰ درصد آب استان را مصرف می کنند.
آب،مصرف،درصد،مشتركان

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد هرمزی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: ۵۳۸ هزار مشترک آب در گلستان داریم که ۸۸ درصد آنها در بخش خانگی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان افزود: ۹۲ درصد آب توسط بخش خانگی و هشت درصد هم در بخشی غیرخانگی مصرف می شود.
وی با اشاره به طرح آب امید هم گفت: مشترکانی که کمتر از پنج متر مکعب آب مصرف کنند آب بهای آنها رایگان بوده و در گلستان ۹ درصد مشترکان کم مصرف هستند و دو درصد آب مصرفی کل استان را مصرف می کنند.
هرمزی بیان کرد: مشترکان خوش مصرف بین پنج الی ۱۵ متر مکعب آب در ماه مصرف کرده که ۳۸ درصد مشترکان استان را شامل می‌شوند و ۳۱ درصد آب را در استان استفاده می کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان ادامه داد: مشترکانی که بین ۱۵ الی ۳۰ متر مکعب آب در ماه مصرف می کنند، پرمصرف بوده که ۳۸ درصد از مشترکان را شامل می شود و ۵۰ درصد آب استان را مصرف می کنند.
وی گفت: مشترکانی که بالاتر از ۳۰ مترمکعب آب مصرف می کنند بد مصرف بوده که ۹ درصد مشترکان را شامل شده و ۱۷ درصد آب را مصرف می کنند.
هرمزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۷۶ روستا در گلستان فاقد آب بوده که در حوزه شهرستان های گنبدکاووس، کلاله و مراوه‌تپه قرار دارند و برای آبرسانی به آنها دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.