سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد اسلامی؛ در صورت ناکامی تلاش‌ واسطه‌ها برای شکست محاصره نوار غزه، واردجنگ می‌شویم

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 27 تیر 1400 - 23:11
یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد که آنچه رژیم صهیونیستی نتوانست در نبرد شمشیر قدس از ما بگیرد، نخواهد توانست با باج‌خواهی و محاصره، از ملت ما بگیرد.
رژيم،صهيونيستي،ملت،مسجدالاقصي،محاصره،فلسطين،جهاد،اسلامي،البط ...

یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد که آنچه رژیم صهیونیستی نتوانست در نبرد شمشیر قدس از ما بگیرد، نخواهد توانست با باج‌خواهی و محاصره، از ملت ما بگیرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «خالد البطش» هماهنگ کننده گروههای ملی و اسلامی در غزه و از رهبران جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد که ملت فلسطین، محاصره را نمی‌پذیرد.
البطش در کنفرانسی که در اردوگاه «العوده» در شرق غزه برگزار شد، گفت که «به واسطه‌ها فرصت می‌دهیم که این محاصره پایان دهند».
خبرگزاری صفا به نقل از این مسئول جهاد اسلامی گزارش داد: «اگر این تلاشها شکست بخورد، ملت ما برای بازپسگیری حق خود، چاره‌ای جز مقابله و تلاش با تمام قدرت ندارد».
وی خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: «آنچه نتوانست در نبرد شمشیر قدس از ما بگیرد، نخواهد توانست با باجخواهی و محاصره، از ملت ما بگیرد».
البطش تصریح کرد، جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت ما ادامه دارد و تمامی طرفهایی که در آتش‌بس نقش داشتند، باید سریعا برای شکست محاصره دست به کار شوند.
این مسئول جهاد با بیان اینکه ملت فلسطین اجازه نخواهند داد رژیم صهیونیستی معادلات جدیدی به وجود آورد، خاطر نشان کرد، ملت فلسطین باید برای دفاع از مسجدالاقصی عازم این مکان مقدس شوند.
ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست امروز (یکشنبه) در سالروز آنچه صهیونیست‌ها «تخریب هیکل» می‌خوانند، به مسجدالاقصی یورش آوردند.
وزارت اوقاف فلسطین اعلام کرد، از ساعت هفت و نیم صبح (به وقت محلی) حدود ۵۰۰ شهرک‌نشین با حمایت پلیس رژیم صهیونیستی وارد صحن‌های مسجدالاقصی شدند و منابع محلی این تعداد را ۹۰۰ نفر اعلام کرده‌اند که رو به افزایش است.
«نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم از شهرک‌نشینان صهیونیست‌ خواسته همچنان به یورش به مسجدالاقصی ادامه دهند.
عمر الکسوانی» مدیر مسجدالاقصی گفت، پلیس رژیم صهیونیستی برای متفرق کردن نمازگزاران فلسطینی از بمب صوتی، گازی و گلوله جنگی استفاده کرده است.
وی افزود، این یورش فقط برای انجام آیین‌های تلمودی نیست بلکه هدف از آن تسلط سیاسی بر مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی است .
«محمد حماده» سخنگوی حماس گفت: رژیم صهیونیستی با رها کردن افسار شهرک‌نشینانش در مسجدالاقصی ناتوانی خود را نشان می‌دهد.
این رژیم باید بداند که ملت فلسطین آماده مقابله است.
انتهای پیام/.