سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دفاع زاخارووا از تماس‌های روسیه با طالبان

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 27 تیر 1400 - 21:30
سخنگوی وزارت خارجه روسیه می‌گوید که مسکو با حفظ تماس با طالبان و تشویق آنها به گفت‌وگوهای مستقیم با دولت افغانستان، بند قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را اجرای می‌کند.
طالبان،افغانستان،روسيه،سازمان،قطعنامه،ملل،امنيت،شوراي،كشور

سخنگوی وزارت خارجه روسیه می‌گوید که مسکو با حفظ تماس با طالبان و تشویق آنها به گفت‌وگوهای مستقیم با دولت افغانستان، بند قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را اجرای می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که مسکو با حفظ تماس با طالبان و تشویق آنها به گفت‌وگوهای مستقیم با دولت افغانستان، بند قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را اجرا می‌کند.
وی یادآوری کرد که در ماه مارس سال ۲۰۲۰ میلادی شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که اولویت آن، نیاز به تشویق و انجام مذاکرات بین‌الافغانی بود – آنچه روسیه سال‌ها در مورد آن صبحت می‌کرد.
همچنان این قطعنامه فراخوان کشورها برای تسهیل مذاکرات شده است.
زاخارووا در برنامه تلویزیونی «عصر یکشنبه با ولادیمیر سولوویف» در کانال روسیه-۱ گفت: بله، در واقع طالبان به عنوان سازمان در کشور ما ممنوع است.
حقیقت این است که روسیه مکرراً بر این موضوع تاکید کرده است که نه تنها پشتیبانی نمی‌کند بلکه از هر راه ممکن عزم خود را در مبارزه با تروریسم بین‌المللی و رد هرگونه فعالیت تروریستی از جمله جنبش طالبان تأیید می‌کند.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه افزود: ما قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را اجرا می‌کنیم.
ما به عنوان یک کشور از آن حمایت کردیم و در عمل نیز آن را اجرا می‌کنیم.
هیچ تناقضی در این امر وجود ندارد.
در افغانستان درگیری بین نیروهای دولتی و طالبان وجود دارد که قبلاً قلمروی قابل توجهی را در مناطق روستایی این کشور تحت تصرف کرده و در حال حمله به شهرهای بزرگ هستند.
نیروهای دفاعی و امنیتی ملی افغانستان اقدامات مشترک ضد تروریستی در سراسر کشور انجام می‌دهند.
بی‌ثباتی پس از اعلام خروج همه نیروهای خارجی ناتو از جمله آمریکا از افغانستان تا قبل از ۱۱ سپتامبر در حال افزایش است.
انتهای پیام